zambesc.com RSS Feed

Cum stii daca ai gripa fara sa te vada un medic ?

Nu sunt adeptul sa ii ,, sar ” pe medici, dar in scurt timp e posibil sa aibe din ce in ce mai putin de lucru. O firma din Polonia a lansat un detector de gripa. Adica daca nu te simti bine si nu stii de ce, poti verifica fara sa mergi la medic daca nu ai gripa. Un lucru foarte interesant, inventia cu pricina, dincolo de toate, insa eu cred ca s-a deschis o usa. Ce mai, o poarta.

Daca putem detecta astfel gripa, de ce nu am detecta si alte lucruri. De exemplu multe alte afectiuni. Sau mai mult, am putea detecta prostia la un individ, minciuna, sau daca a luat bac-ul. Cu astfel de detectoare s-ar cam face discriminare, dar cred eu ca pe buna dreptate. Am face o economie enorma, toate termenele la constructia de autostrazi ar fi respectate, fara experimente si alte cele.

Ganditi-va daca ar exista un detector care sa ne spuna daca cel pe care il votam e mincinos sau nu, daca e capabil, daca e infractor. Sau ca a sarit direct din scoala profesionala unde a ramas repetent la nu stiu ce facultate, iar acum se vrea ministru. Pai o astfel de inventie ar salva Romania si chiar lumea, doar sa nu afle cei vizati ca inchid toate firmele de profil. Momentan totusi putem sa ne testam singuri daca avem gripa sau nu, pentru restul ramane sa mai asteptam happy .


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*