zambesc.com RSS Feed

Cum se curata un cazier ?

Cand vine vorba de curatat ceva eu nu cunosc decat cateva proceduri. Adica servetel, mop, pres, hartie igienica si evident o droaie de detergenti, solutii de curatat, etc. Dar se pare ca unii nu vor sa sterga cazierul de praf, ci pur si simplu si-ar dori ca acesta sa se evapore.
cazier curat
Cu alte cuvinte dupa ce au pacatuit in fel si chip, au stat si la mititica vor sa dea cu mopul in zona de caca lasata in urma lor. Sincer pana astazi habar nu aveam ca cineva care a fost condamnat, adica un infractor, sau fost infractor poate cere sa fie reabilitat. Asa pur si simplu peste noapte devine uscat si nepatat desi treaba cam pute.

Astazi mi-a atras atentia o stire care se referea la pretentiile doamnei Brigitte Nastase, fosta Sfat, care in trecut a facut ceva prostii iar acum cere sa fie reabilitata. Da, exista legislatie care permite asa ceva, dar mie personal mi se pare o aiureala. Ce a fost facut, facut ramane. Ok inteleg pe cei condamnati politic, dar cand vine vorba de lipsire de libertate, sau alte minunatii, cum naiba sa ai pretentia sa te stearga cineva la fund, pardon pe cazier ca tu sa te simti bine.

Daca e la moda sa se stearga diverse lucruri, pai atunci astept si eu sa mi se stearga creditul de la banca. Daca tot e sa facem curat, hai sa facem pentru toti si la toate capitolele.

, ,
4 Comentarii
 1. Yamasha :

  A zis pe data de 5 martie, 2014

  e democratie, cine a zis ca trebuie sa fim egali?!

 2. dePop :

  A zis pe data de 5 martie, 2014

  in drepturi si obligatii ar trebui sa fim egali, aceasta este esenta democratiei.

 3. Recomandarile zilei: linkuri recomandate | Blogatu :

  A zis pe data de 6 martie, 2014

  […] Cum se curata un cazier? […]

 4. hari :

  A zis pe data de 12 martie, 2014

  In teorie fiecare om e egal in fata legii. La noi justitia nu e oarba ci spiritul justiar a murit.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*