zambesc.com RSS Feed

Cum sa pierzi banii aiurea

Daca aveti prea multi bani si nu stiti ce sa faceti cu ei, am eu o idee pentru voi. winking Ideea e valabila si daca sunteti destul de idioti.

Inscrieti-va pe www.smslicitatie.ro sau www.pretbomba.ro si apucati-va sa licitati pentru un produs.
Adica oferta de acolo e imposbil de refuzat:
Sony PlayStation 3 : 25 RON
APPLE iPhone 8GB 3G : 100 RON
Laptop Dell XPS : 80 RON
Netbook Eee PC Asus : 12 RON

Daca nu v-ati prins inca, siteurile de genul asta sunt echivalentul emisiunilor alea de la tv, in care o disperata (de obicei blonda) indeamna lumea sa intre cat mai urgent in direct cu ea (prin telefon cu supra-mega-taxa), sa dea raspunsul corect si apoi sa castige o caruta de bani.

Adica sunt tot o teapa! Da, o teapa legala. straight face

, , , ,
2 Comentarii
 1. stirist :

  A zis pe data de 10 decembrie, 2008

  ma crezi ca vroiam sa imi fac cont? noroc ca m-am dezmeticit la timp. urmaream de acteva zile un site sa vad ce si cum.

  m-am lasat. ami bine strang la ciorap 10-12-15 milioane si imi iau un laptop din magazin, decat sa dau 5 milioane pe un site din asta fara sa iau nici macar o papiota de ata.

  din nou zic: cea mai buna afacere e munca.

 2. Sorin :

  A zis pe data de 13 ianuarie, 2009

  Salutare . eu tocmai miam facut un cont pe un site de acest gen..
  problema e cu dus si intors. una ar fii . ca licitezi de iti vine rau. cu boti dupa site. disperi nu alta happy ..si ramani fara credit si castiga ei automat.

  alta ar fi si sper sa fie asa. este sa fie totul pe cinstite, sa merga in pierdere o perioada ,pana iti fac potul plin de jucatori. dupa care ar avea si ei de castigat . si cel care liciteaza.

  acum cine stie. ramane de vazut


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*