zambesc.com RSS Feed

Cum sa pedepsesti un hot ?

De-a lungul timpului mi-au disparut multe lucruri, unele importante altele mai putin. Insa in urma cu cateva zile, hotii mi-au facut o paguba importanta greu de estimat si in acelasi timp si mai greu de evaluat. Nu vreau sa intru in amanunte, insa am decis sa pun camere de luat vederi si pana la urma sigur voi prinde pe cineva. Acum sigur nu va fi vinovat pentru toate, dar nu conteaza, va plati pentru toate.

Intrebarea e cum sa fie pedepsit un hot ?

Taiat mana, batai si toate cele sunt de domeniul trecutului, iti faci mai mult rau decat bine, risti sa devii infractor din pagubit, deci nu merge.

In cazul meu e tind sa cred ca e vorba de un vecin, deci razbunarea nu trebuie sa fie imediat, ci in timp. Iata cateva ideei :

– sa ii lipesc cu Super Glue usile masinii, infundat incuietoarea, chiar si rotile de asfalt..?
– il indop cu un laxativ atunci cand ne vedem undeva prin oras ?
– pui filmarea din timpul furtului pe net, afise, etc…?..Poate se rusineaza..

Nu prea am idei, sincer imi cam vine doar sa il bat. Pana la urma cred ca voi merge pe calea legala, adica politia,…mai ramane doar sa il filmez.

, ,
8 Comentarii
 1. Elena :

  A zis pe data de 14 noiembrie, 2012

  aia cu laxativul e destul de buna, cauta o zona fara wc-uri

 2. Daniel :

  A zis pe data de 15 noiembrie, 2012

  Legea,doar legea iti va face dreptate…si nu cred ca trebuie sa-l filmezi tu, pentru ca exista specialisti in politie care stiu sa-l faca sa recunoasca daca este vinovat…

 3. dePop :

  A zis pe data de 15 noiembrie, 2012

  Daniel@

  Nu o sa vina politia sa pandeasca, pun eu camere de supraveghere, nu am alta solutie.

 4. Catalin :

  A zis pe data de 15 noiembrie, 2012

  varianta 1.
  In cazul meu l-as bate fara urme.. vesnicu’ saculet de nisip big grin si evident abia apoi dat pe mana politiei cu tot cu filmare.. ca mno.. sa stie ca si bataia e buna..

  varianta 2.
  filmat, si sa-i arati filmarea, apoi act notarial in care sa-ti plateaca in fiecare luna rata, pana la valoarea pagubei, si clauza prin care daca trece 1 luna fara sa plateasca sa-l poti da afara din casa lui.. si sa-i iei casa. big grin

 5. Alin :

  A zis pe data de 15 noiembrie, 2012

  Eu daca as fi primar as pune pe toate strazile si stradutele camere de luat vederi, plus oblig toate blocurile sa isi puna camere de luat vederi in fata scarii…

 6. Ana- :

  A zis pe data de 15 noiembrie, 2012

  imi place metoda araba, sa-i taie mana happy

 7. Alin :

  A zis pe data de 16 noiembrie, 2012

  @ Ana-. Nici chiar asa, ii ierti odata dar a doua oara sa pateasca cum ai zis tu laughing

 8. Ionut :

  A zis pe data de 22 noiembrie, 2012

  As zice ca legea trebuie sa-si faca treaba, mai rau e ca la noi nu prea se intampla asa. Pune camere, o sa ai succes cu ele.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*