zambesc.com RSS Feed

Cum sa fie friptura de vita ? In sange, medie sau de porc ? :)

Sunt mare amator cand vine vorba de mancaruri, ce mai gurmand in toata regula. De cele mai multe ori cer sfatul ospatarului, mai ales in locatiile ,, virgine” pentru mine. Insa se pare ca nu e o solutie potrivita, gusturile nu prea se discuta. Mai ales in ce priveste friptura de vita. Zilele trecute am poposit in Brasov la un restaurant destul de cochet, piperat de-a dreptul.

Insa ce nu face omul pentru o friptura de vita super laudata. Am comandat, vita evident. Pana sa fie gata friptura de vita, am primit din partea casei, niste jumari. O pomana porcului mai degraba, cu niste ceapa rosie.

Fenomenala gustarea, ba chiar am cerut supliment. In final a venit si vita din import, spectaculoasa. Cum de fapt se vede si in poze. Insa in ce priveste gustul, mult sub jumarile primte ,, cado”. Nu ca as avea o problema cu friptura de vita, dimpotriva.. Insa jumarile romanesti, proaspat prajite lasa in urma vita Kobe si alte bovine care se vor de clasa.

Daca totusi va e pofta de o friptura de vita, va recomand exclusiv facuta in sange. Ca restul sunt maraton pentru aparatul de masticatie din dotare.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*