zambesc.com RSS Feed

Cum sa faci rost de bani rapid ?

Pe timpul lui Burebista locuitorii acestor locuri isi puneau cel mai des intrebarea: cum sa faca rost de vin cel mai rapid ?…. In zilele noastre s-a mai pastrat ceva si din dorinta aceasta. Dar de ceva timp 99,99 % din romani se intreaba: cum fac rost de bani rapid ? 10% din romani au nevoie de bani din cauza greutatilor, adica din cauza kilogramelor, burdihanului, li s-a tasat salteaua si trebuie sa o mai completeze cu bani. Iar restul de 90% din romani au nevoie de bani ca sa le dea la cei 10 %.

Cum fac romanii rost de bani in caz de urgenta ?

Exista diverse metode, insa eu va prezint una pusa in aplicatie de curand de doua ,,economiste” romance de-ale noastre. Deci doua doamne plecate prin tari straine, mai exact prin Franta aveau nevoie de bani.

Cati bani ?..pai fara numar acolo sa fie…dar nici un euro sub 15000. Si cum doamnele bateau strazile in lung si lat, s-au gandit sa vanda si ele ceva…Pai ce sa vanda, nu aveau la ele decat 3 chiloti, patru bucati de ciorapi, adica doua perechi, cativa pampersi si un copil de vreo trei saptamani. Adica bagaj standard pentru o vizita in Franta.

Probabil ati ghicit, au vandut copilul, ca si asa facea galagie si mizerie, iar ele fiind niste doamne turiste nu se puteau ocupa de el. Au primit 15000 euro.. si in schimb la copil ele promit ca isi vor lua un hamster, asa ca sa iasa la numar. Le pare foarte rau acum ca nu au avut gemeni, nu de alta dar faceau 30 000 de euro……

Evident au fost prinse, insa au o scuza au fost sub hipnoza. Ele nu sunt vinovate, inca din nastere sunt purtatoarea a unei gene teribile care le face extrem de sensibile, practic isi pierd mintile atunci cand cineva pomeneste de bani. Deci banii sunt de vina.

, ,
8 Comentarii
 1. Mircea :

  A zis pe data de 20 iunie, 2013

  Ceva nu se leaga in povestea ta, astfel de doamne nu poarta chiloti, au ele fuste lungi dar nu si chiloti.

 2. Alecia :

  A zis pe data de 20 iunie, 2013

  Ce oameni. Daca ajungem sa ne vindem proprii copii, e clar incotro ne indreptam happy

 3. simu :

  A zis pe data de 20 iunie, 2013

  Presupun ca e doar o gluma, nu ? laughing

 4. dePop :

  A zis pe data de 20 iunie, 2013

  intamplarea e reala, s-a petrecut ieri sau alaltaieri in Franta, doar prezentarea e mai a la gluma.

 5. Florin :

  A zis pe data de 21 iunie, 2013

  Isi merita soarta,la puscarie pana la adanci batraneti.

 6. ruse :

  A zis pe data de 21 iunie, 2013

  Nu degeaba romanii iat cele mai multe premii la concursurile de inventica…

 7. Ionut :

  A zis pe data de 27 iunie, 2013

  Ma gandesc ca si copil vandut, peste ani si ani, o sa faca acelasi lucru si uite asa se raspandeste gena asta laughing

 8. Anonim :

  A zis pe data de 31 iulie, 2013

  Nu inteleg…am cautat cum sa fac bani rapid…si am gasit ca pentru asta trebuie sa-mi vand copilul :'(
  sad crying…TRAGIC


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*