zambesc.com RSS Feed

Cum sa evitam apelurile telefonice stupide ?

Am primit o groaza de apeluri telefonice deranjante, ba chiar unele stupide. Apelul de astazi insa le intrece pe toate. Astazi in timp ce conduceam fost sunat de o cucoana care cred ca mesteca ceva in timp ce se prezenta ca fiind de la inregistrari morti. Am ramas blocat, i-am cerut sa repete ca nu am inteles de unde este. Aceasta imi raspunde din nou ca este de la inregistrari morti….Nu ma dau batut si o intreb eu :

– Sunteti de la inregistrari morti ?
– Exact . Imi raspunde cucoana.

A urmat o pauza in discutia noastra, am incercat totusi sa ma tin tare fiind in trafic la volan. In fine am tras pe dreapta si i-am cerut sa imi spuna despre cine este vorba:

-Pai aveti o firma si ne gandeam daca nu vreti sa faceti marca inregistrata.

Nu stiam daca sa ma bucur sau sa ii ,,recit” cateva vorbe de duh pe care sa le tina minte duduia care molfaia in telefon atunci cand vorbea cu mine si care era de la inregistrari marci si nu morti. In fine, am refuzat oferta ei. Ma intreb totusi ce s-ar fi intamplat daca ar fi povestit cu cineva mai slab de inger, care poate gonea in trafic sau cu cineva cu probleme de inima ?

Pana la urma vom ajunge sa raspundem doar la apelurile cunoscutilor. Iar restul vor trebui sa ne anunte de ce si pentru ce ne suna printr-un mesaj anterior apelului. Alta solutie pentru apelurile telefonice nesolicitate, idioate si stupide, nu avem.

Un Comentariu
  1. eri :

    A zis pe data de 23 ianuarie, 2018

    Blocam numerele care ne deranjaza.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*