zambesc.com RSS Feed

Cum sa cuceresti o femeie care iubeste alta femeie ?

Evident ma refer la barbati. Subiectul de ieri cu acel fabulos premiu pentru barbatul care va converti dragostea unei femei pentru o alta femeie in dragoste pentru un barbat, m-a pus pe ganduri. Pana la urma imi este greu sa inteleg, de ce sa iubesti pe cineva din aceeasi tabara cu tine. Nu am avut prilejul sa port o discutie pe tema aceasta cu o persoana direct implicata intr-o astfel de relatie. Poate si de aceea o astfel de misiune imi pare floare la ureche.

Nu vreau sa exagerez sau sa supar, dar eu cred ca nu exista femei care sa nu se simta catusi de putin atrase de barbati, si bineinteles invers. Doar ca in anumite situatii probabil lipseste ceva, cheia nebuniei…Da, dragostea inseamna si un pic de nebunie, fara un pic din toate nu functioneaza. Dar sa revenim la femeia incoruptibila,…suna frumos incoruptibila, adica atractiva pentru barbati, cu cat e mai greu de ,, corupt’’ cu atat e mai interesant. Deci revenind la concursul lansat de milionarul din Hong Kong si prezentat in articolul de aici….., am gasit o solutie.

Pare una mai putin barbateasca, dar e o solutie, deci baieti care va faceti bagajele catre Hong Kong, ar trebui sa va deghizati,..evident in femei. Asa poate , poate reusiti s-o seduceti pe fiica milionarului.

,
10 Comentarii
 1. Vio :

  A zis pe data de 28 septembrie, 2012

  Nu cred ca daca un barbat se deghizeaza in femeie ar avea succes, din potriva, trebuie sa-i demonstreze ce pierde daca nu e cu el.

 2. dePop :

  A zis pe data de 28 septembrie, 2012

  Vio@ Pana o cucereste si asta doar ca sa ii demonstreze ca toate femeile au nevoie de cel putin un barbat.

 3. Gabi :

  A zis pe data de 29 septembrie, 2012

  Cam greu sa cuceresti o femeie care iubeste alta femeie..

 4. alexandru :

  A zis pe data de 29 septembrie, 2012

  Orice femeie cred ca e putin atrasa de un barbat , dar fac aceste lucruri pentru a iesii in evidenta si pentru a fi diferite de restul lumii.

 5. Gri :

  A zis pe data de 29 septembrie, 2012

  Wow ! Greu sa faci asa ceva laughing insa nu e imposibil.

 6. Sergiu :

  A zis pe data de 29 septembrie, 2012

  Nu prea cred ca e adevarat, deoarece fiecare femeie e atrasa catusi de putin de un barbat, so..

 7. Cristian :

  A zis pe data de 29 septembrie, 2012

  Dragoste cu sila nu se poate face……

 8. Raluca :

  A zis pe data de 1 octombrie, 2012

  Cred ca mai bine spus nu cred ca este cineva care sa fi fost atras de cineva de sex opus, sunt si persoane mai suparacioasa care pot afirma ca nu sunt atrase, insa lipseste acel dar ca spune ca au fost atrase.

 9. Liviu :

  A zis pe data de 1 octombrie, 2012

  Cred ca orice femeie isi doreste un barbat chiar daca ea zice 100% ca e lesbiana. Dar e foarte greu trebuie fie un don juan si sunt sigur ca o sa cada in plasa lui

 10. Laurentiu :

  A zis pe data de 6 octombrie, 2012

  Pentru atatia bani, ma deghizam si in pinguin big grin


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*