zambesc.com RSS Feed

Cum s-a terminat aventura cu Nokia Care Center

Cu bine. dancing Am fost ieri, din nou la Nokia Care Center, si de data asta cu tot cu backup. Mi-a reinstalat software-ul, mi-a pus backup-ul, am facut diverse teste (download, browser, ovi, camera foto, etc) si totul mergea fara probleme.

Deci da, daca aveti un telefon Nokia si aveti ceva probleme cu el, Nokia Care Center e locul unde trebuie sa ajungeti. Sigur se va gasi o rezolvare la problema.

Va las din nou harta, ca sa ajungeti cu usurinta acolo:


Vizualizati Nokia Care Center intr-o harta mai mare
, ,
4 Comentarii
 1. anunturi suceava :

  A zis pe data de 3 iulie, 2010

  …si un pret ? sau a fost in garantie si e gratis ?

 2. Nokia N8 review | Zambesc :

  A zis pe data de 2 noiembrie, 2010

  […] de la eMAG si aveti probleme cu el, nu puteti sa mergeti la sevice-urile autorizate Nokia sau la Nokia Care Center. Deci ramane cum am stabilit, eMAG sunt neseriosi – la pret, nu exista un raspuns clar. Ceea ce e […]

 3. Husa din silicon Nokia CC-1005 pentru Nokia N8 | Zambesc :

  A zis pe data de 11 februarie, 2011

  […] una gri insa eu cautam o culoare mai vesela (verde sau albastru).Pana la urma m-am decis sa merg la Nokia Care Center cu speranta ca acolo sunt mai aprovizionati. Din pacate nici acolo nu aveau decat o singura […]

 4. lucian :

  A zis pe data de 8 decembrie, 2011

  eu am dus telefonul cu probleme de soft si dupa doua saptamani l-am luat cu aceleasi probleme


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*