zambesc.com RSS Feed

Cum promovezi cărţi prin 2parale

Am fost aseară la o nouă întâlnire 2parale. Subiectul zilei: cum promovezi cărţi.
Recunosc, nu sunt în domeniu dar discuţiile şi unele chestii din prezentările de acolo au aplicabilitate în diverse domenii. Din punctul meu de vedere a fost una dintre cele mai reuşite întâlniri la care am participat.

La capitolul chestii să le zicem negative, a fost reprezentatul de la Nemira. Care ne-a anunţat la final că toţi participanţii vom primii un discount de 50% la orice carte cumprata de pe siteul online. Toată lumea extaziată.

Când am ajuns acasă am descoperit că majoritatea au reducere de 45% . Deci marea ofertă pentru noi a fost doar de 5 % (asta a uitat să precizeze).

12 Comentarii
 1. Roxana Ivan :

  A zis pe data de 14 iulie, 2011

  Multumim pentru participare si pentru feedback, ne e de ajutor. Ma bucur ca ti-a placut si mai ales ca ai plecat cu cateva idei utile, sper sa le pui in aplicare si sa te bucuri de mai multe conversii.

  In ceea ce priveste Nemira, ce e cu adevarat important e ca poti cumpara carti la jumatate de pret, indiferent de sursa reducerii. M-am uitat pe site-ul lor si am vazut si reduceri de 10%, 35%… Eu zic sa profiti happy

 2. Event :

  A zis pe data de 14 iulie, 2011

  Sunt una din persoanele care au o impresie destul de proasta despre 2 parale……am incercat sa vand un produs prin intermediul platformei lor,…am fost refuzat din diverse motive. Printre care si faptul ca produsul este nou pe piata…pana aici totul e ok si corect….revin dupa circa 2 luni si cer cateva sfaturi, lamuriri.. cel putin eu ma asteptam sa primesc cateva idei care sa ma ajute sa indeplinesc conditiile cerute…….Insa primesc o propunere care m-a socat…………..momentan nu putem colabora, deoarece produsul este nou..etc, dar ei imi propun ca eu sa vand un produs concurent pe site-ul meu si de acolo sa primesc un comision…………………Deci eu investesc aproape 40 000 de euro intr-o afacere, iar pe site-ul meu sa prezint un produs concurent……………chiar nu inteleg de unde sunt racolati acesti specialisti.

 3. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 14 iulie, 2011

  Roxana, deja am comandat o carte. Evident, folosind reducerea de 50% big grin

 4. gabi :

  A zis pe data de 14 iulie, 2011

  E bun si 5 ul ala al suta, cu 45 ajungi la 50 si tot e ceva decat deloc…sa invatam sa fim mai multumitori big grin

 5. Roxana Ivan :

  A zis pe data de 14 iulie, 2011

  Criteriile de acceptare a advertiserilor in 2Parale au in vedere asigurarea conversiilor, obiectivul principal al nostru, precum si al afiliatilor si advertiserilor din retea. Grija noastra e sa luam toate masurile necesare astfel incat sa se obtina performante pentru toate cele trei parti si sa dezvoltam colaborari cat mai eficiente.

  Dupa cum v-a explicat colegul meu, in cazul dumneavoastra este vorba de mai multe puncte care au ridicat semne de intrebare asupra performantei unei posibile campanii in 2Parale. Am vazut ca ati primit inclusiv sugestii specifice unui business e-commerce, care ar face posibila colaborarea cu noi. Colegul meu v-a prezentat singura optiune posibila, deocamdata, prin care putem colabora acum pentru a obtine si rezultate. Restul (inclusiv schimbarile de pe site) depinde de dumneavoastra. Sper sa ne auzim cu bine.

 6. Event :

  A zis pe data de 14 iulie, 2011

  Ok, am inteles ca nu se poate, am cerut sfaturi in acest sens……insa ceea ce ma frapat a fost propunerea de-a posta pe site-ul meu un produs concurent………………Produsul este oferit spre vanzare prin intermediul a circa 300 de agenti economici in tara, iar numarul lor creste……………..cum ar reactiona acestea daca eu as posta pe site-ul meu un produs concurent…?…….eu nu sunt intermediar, detin acest produs, marca, etc.

 7. Roxana Ivan :

  A zis pe data de 14 iulie, 2011

  Am inteles. Era singura optiune pentru a colabora la acel moment, inteleg ca nu cea mai potrivita cu business-ul dumneavoastra. Aceste explicatii oferite la momentul potrivit ar fi fost de ajutor si sunt convinsa ca o buna comunicare rezolva tot sau cel putin clarifica lucrurile. Dupa cum ziceam, sa ne auzim cu bine.

 8. Soacra :

  A zis pe data de 14 iulie, 2011

  O reducere de 5% reprezinta o reducere totusi… nu vad de ce e de blamat

 9. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 14 iulie, 2011

  Nu a blamat nimeni reducerea de 5% doar faptul ca reducerea prezentata acolo a fost de 50% insa a uitat sa mentioneze ca oricum majoritatea au reducere de 45%.

  Una e sa primesti o reducere de 50% si alta e sa primesti o reducere de 5%. Nu crezi? tongue

 10. relansat :

  A zis pe data de 15 iulie, 2011

  lasati glumele, oameni buni, si dati-i reducerea de 95% big grin

 11. Ei na, si tu :

  A zis pe data de 15 iulie, 2011

  Relansat la loc comanda, nu ai inteles nimic. Cand afirmi ceva sa fie si adevarat pana la capat, altfel se pot lua de mana cu cei de la f.an.o, care dau bonus TVA-ul dar, produsul este mai scump ca cei de langa, etc, etc alte reclame mincinoase.

 12. relansat :

  A zis pe data de 18 iulie, 2011

  „Ei na” „big grin”-ul de la capatul comentariului nu ti-a sugerat nimic happy?


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*