zambesc.com RSS Feed

Cum poti ajunge sa porti uniforma politiei austriece

Cu ceva timp in urma lumea era dornica sa lucreze in politie. Astfel ca mai toate examenele la scolile de profil strangeau puhoi de aspiranti. Astazi lucrurile s-au mai stabilizat. Unii au mers mai departe, altii si-au indeplinit visul ajungand politisti locali. Ba mai mult, unii din soferi s-au transformat peste noapte in mari comandanti de osti. Avem exemple cu duiumul in parlament, generalii stau ca sardelele in fotoliile de la Casa Poporului.

Daca totusi politia romana nu iti face cu ochiul, poti purta uniforma de politie a unor state ceva ,, rasarite”. Si nu e o gluma, se poate rapid si fara examen, fara spaga. Este simplu, gasesti la vanzare uniforma de Polizei pe olx. Ieftin 80 lei jacheta ignifuga si originala, purtata de politia austriaca. De unde o are cel care vinde ? Habar nu am, sper sa nu i se fi lipit de mana dupa un arest. Ca in rest vorbim de o haina de calitate, adica sigur peste calitatea hainelor alor nostri. Asa ca aveti grija daca va face semn vreun Polizei pe melagurile mioritice, mai bine nu opriti.

Un Comentariu
  1. Chirita :

    A zis pe data de 23 martie, 2018

    Ce vrei si ce nu vrei poti gasi in internetul mioritic si nu numai.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*