zambesc.com RSS Feed

Cum iti poti grabi partenerul sa iasa mai repede dimineata din baie ?

Multa lume se plange ca dimineta trebuie sa stea la coada pentru a intra in baie. Personal nu stau la coada, in doi e mai simplu, mai ales cand ne trezim la diferente de cel putin o ora. Pentru cei care au totusi aceasta problema le pot recomanda o solutie care are efect 100%. Este foarte simplu, printati poza de mai jos si lipiti-o undeva in baie, de preferat ca cel care sta pe toaleta sa poate studia imaginile. Pentru un efect mai rapid, mai puteti aduga si un text, de genul : ,,vecinul nostru si-a cumparat o anaconda’’.

sarpe wc
Foto : Facebook

Totusi nu exagerati cu exemplul de mai sus, nu de alta dar s-ar putea sa nu mai intre nimeni la baie…Nici asa nu e tocmai potrivit.

Un Comentariu
  1. Daniel :

    A zis pe data de 19 ianuarie, 2014

    Sti vorba aceea, cine se trezeste de dimineata departe ajunge.. happy


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*