zambesc.com RSS Feed

Cum devii vrajitoare – Mic ghid

Nu cred ca este criza de vrajitoare pe piata, insa sunt sigur ca multi dintre voi s-au intrebat cum cineva poate deveni vrajitoare. Astazi am sa va fac o dezvaluire in premiera, ce Harry Potter..ce vrajitor din Oz, in Romania exista cele mai multe vrajitoare pe m2. Oricand si oriunde vei gasi pe cineva care sa iti prezinte cateva vrajeli pentru ceea ce ai in portofel. Dar cum iti iei diploma de vrajitoare ?

Pai e simplu, aproape ca si in filmul cu Harry Potter, doar ca nu te cauta o bufnita, ci o piti… reporterita, cum vreti voi sa ii spuneti..De unde stiu ? Dintr-o intamplare, sambata ce tocmai s-a incheat m-a prins undeva pe plaja din Mamaia, eram si eu la plimbare. Cand ce sa vezi? O reporterita si un cameraman, se chinuiau de zor cu vreo patru balabuste sa le faca vrajitoare. Desi se voia ca acestea sa para ,, profesioniste” nu erau nici pe departe. Habar nu aveau ce trebuie sa faca, dar executau ceea ce le cerea reporterita si cameramanul.

Deci pana la urma mai vrajitoare era reporterita decat balabustele. Inclin sa cred ca asa apare o vrajitoare, adica un post tv are nevoie de un material de doi bani, ia cateva tiganici si pune de o filmare si gata vrajitoare la cheie…happy

Penibil, dar asta e pentru audienta, orice, postul tv surprins in actiune este Kanal D, cel putin masina avea aceste insemne, nici alte posturi nu procedeaza diferit. Practic vrajitoarele sunt create de presa…asteptam si lotul de vampiri…happy

, ,
5 Comentarii
 1. Ana- :

  A zis pe data de 24 aprilie, 2013

  nu creeed! trebuia sa fiu acolo sa vad si eu astea, super caterinca

 2. Andrada :

  A zis pe data de 24 aprilie, 2013

  Aia cu vampirii a fost chiar tare laughing)) m-ai facut sa rad inca o data pe ziua de azi , mersi big grin

 3. Igrec :

  A zis pe data de 25 aprilie, 2013

  Ai o mica greseala in al2lea paragraf happy

 4. Daniel :

  A zis pe data de 25 aprilie, 2013

  Te sfatuiesc sa nu le dai idei prea multe…nu de alta dar s-ar putea sa le placa chestia cu vampirii…

 5. Bogdan :

  A zis pe data de 9 mai, 2013

  Romania este a vrajitoarelor. Doar cine crede in asa ceva e nebun


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*