zambesc.com RSS Feed

Cum devii sfant ?

Pana astazi nu stiam care e metoda prin care o persoana ajunge sa fie considerata sfanta. Bineinteles excludem persoanele care se regasesc in biblie, ma refer la cei care fac parte din trecutul mai recent. Astazi o stire aparuta in presa m-a lamurit. Sfantul e acea persoana care nu putrezeste dupa ce este ingropata, adica se usuca si devine mumie. Ciudat nu stiam ca mumiile sunt sfinte. Dar sa revenim la ,, sfantul ” nostru, este vorba de nea Ion care a fost paznic la un CAP pe vremuri si a fugarit multe femei la viata lui.

Pana aici e un om normal, cu pacate obisnuite, insa dupa moartea sa si evident dezgroparea care nu stiu de ce s-a facut…cica asa e obiceiul, s-a constatat ca nea Ion este un sfant cu ,, acte ” in regula. S-a gasit imediat o manastire care l-a ambalat intr-o racla si il prezinta ca fiind sfant. Deci daca circul ne atrage cu maimute sau alte vietuitoare, unele biserici ne atrag cu mumii.

Explicatia pentru conservarea trupului celui decedat e simpla; in sol uscat trupul se va conserva foarte bine……….insa cine sa caute explicatii, cand e vorba de bani. Ca doar multi prosti se inghesuie sa pupe mumii si asta contra cost…marketing, si mai spun unii ca suntem inapoiati…

9 Comentarii
 1. Irina :

  A zis pe data de 26 iunie, 2012

  Am vazut si eu stirea …si mi se pare de a dreptul grotesc sa mediatizezi asa ceva….

 2. Mela :

  A zis pe data de 26 iunie, 2012

  Problema ar fi ca mumiilor li se scoate organele, si sunt bantajate deci ar fi o diferenta, ideea e oarecum buna insa nu e completa…

 3. Sandu :

  A zis pe data de 27 iunie, 2012

  Poti deveni sfant daca mergi printre muntii si mananci doar iarba toata viata.

 4. dePop :

  A zis pe data de 27 iunie, 2012

  Sandu @

  Aia inseamna ca esti vegetarian nu sfant..happy

 5. Eliza :

  A zis pe data de 28 iunie, 2012

  Ahaaa..bine ca stiu…straight face Doamne…din ce mai fac si astia stiri..sa fim seriosi..straight face

 6. Laurentiu :

  A zis pe data de 30 iunie, 2012

  Prefer sa fiu eu si atat…sa fie altii sfinti si mai ce vor ei big grin

 7. Andrei :

  A zis pe data de 4 iulie, 2012

  Sfant este doar Dumnezeu cu Isus Hristos.. Atat.

 8. ment :

  A zis pe data de 18 august, 2012

  Dar oricum nu se stie niciodata

 9. Post :

  A zis pe data de 26 august, 2013

  Cu post si rugaciune,veți izbavi in viața


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*