zambesc.com RSS Feed

Cum ajungem in Rai ?

Nu mi-am pus niciodata intrebarea cum ajungem in Rai ? Evident intrebarea aceasta are mai multe subintelesuri, cel putin pentru mine. Si aceasta deoarece am dat peste o poza haioasa pe Facebook. Daca toti veti fi tentati sa imi spuneti ca vom ajunge in Rai doar ca urmare a ceea ce vom face, adica un fel de ,, bine faci, bine primesti’’, povestea aceasta o stiu si eu, dar ceea ce nu stiu e si intrebarea broscoiului din imaginea de mai jos :


Foto : Facebook

Nu ca as fi foarte lenes, dar in Rai noi cu ce mergem : lift, scari rulante, sau coboara vreo ingerasa sexy care ne ia in spate ? Or fi mijloacele de transport personalizate dupa imaginatia fiecaruia, sau vom merge toti claie gramada ca in trenul de Costinesti vara ?

,
2 Comentarii
  1. Mihai :

    A zis pe data de 14 ianuarie, 2013

    asta e tare laughing chiar si eu ma gandeam la o chestie dasta laughing

  2. nic :

    A zis pe data de 23 februarie, 2013

    Votez pentru laughing sunt cea mai lenesa zodie laughing


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*