zambesc.com RSS Feed

Cu respect sau fara ?

Am cam strabatut tarisoara asta in mai toate directiile, ba cu treaba, ba cu distractie. Adica un revelion, un concediu facut in celalalt colt al tarii. Ceea ce am remarcat, e ca in partea de sud, adica zona Bucuresti, Pitesti, Constanta exista multe persoane care nu prea tin cont de cei din jur. Adica daca stai la o coada undeva se va gasi cineva care sa se bage in fata ta, de parca ai fi invizibil. Nu vorbesc de o intamplare singulara si nici nu vreau sa jignesc pe cineva, dar in aceste zone mi s-a intamplat extrem de frecvent si nu e vorba de copii, oameni in toata firea, chiar varstnici, se baga in fata de parca tu nu existi.

Chiar ieri mi s-a intamplat, fiind cu o treaba de la servici prin Pitesti, m-am oprit la un McDonalds. M-am apropiat de pult sa comand, ca la un moment dat cineva sa se bage in fata mea de parca eram omul invizibil. Persoana in cauza era un barbat trecut bine de 35 de ani, deci ar fi trebui sa aibe cei 7 ani de acasa…..dar nu ii avea. Nu spun ca nu se intampla si prin Timisoara asa ceva, doar ca aici se intampla extrem de rar, bineinteles ma refer la adulti.

Mare chestie si cu respectul pentru cei din jurul nostru, pana la urma e o chestie care ne diferentiaza pe scara evolutiei.., daca diferenta nu e, pai nimic nu e…, vorba unui cantec. Ma rog un pic modificat textul.

,
3 Comentarii
 1. thoth :

  A zis pe data de 15 octombrie, 2012

  Respectul si bunul simt sunt deja istorie! E trist dar cam asta este situatia prin tarisoara noastra.

 2. Laurentiu :

  A zis pe data de 17 octombrie, 2012

  E bine ca ai dat de ei ocazional..din pacate, eu traiesc zilnic printre ei laughing

 3. Andreea :

  A zis pe data de 23 octombrie, 2012

  Oo,da…In Bucuresti,nesimtirea este in floare…Cred ca astfel de lucruri mi se intampla in fiecare zi in Bucuresti.Asta ca sa nu mai vorbim de soferii din regiunea asta.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*