zambesc.com RSS Feed

Cu ranga in Catedrala de la Timisoara

Astazi un individ impreuna cu ranga lui s-a prezentat la Catedrala din centrul Timisoarei. Nu a venit sa repare ci dimpotriva a inceput sa sparga prin interior, chioscul de suveniruri din incinta fiind una din victime. Secventa aceasta parca apare si in Biblie intr-o alta forma insa apropiata cat de cat. Nu vreau sa ii dau dreptate celui care a facut acest gest de protest …Da, de protest impotriva faptului ca biserica s-a indepartat de Evanghelie… acesta cel putin a fost motivatia, explicatia individului…..

Nu vreau sa judec si nici sa dau solutii sau argumente………….insa pe undeva individul are oarece dreptate. Nu solutia aleasa de el este cea buna, dar sper sa fie un semnal de alarma pentru unii mai mari si mai mici ai bisericii care conduc limuzine si uita de rostul lor. Cat il priveste pe individul cu ranga.., bineinteles l-a luat Politia.

, ,
8 Comentarii
 1. Otilia :

  A zis pe data de 9 aprilie, 2012

  mda…ce sa facem daca e la noi ca la nimenea!

 2. Kizi :

  A zis pe data de 9 aprilie, 2012

  Otilia, sa sti ca nu e doar la noi asa, asta se intampla cam peste tot, fiecare padure cu uscaciunile ei..

 3. Ana- :

  A zis pe data de 9 aprilie, 2012

  bine ca nu cu mitraliera happy

 4. Laurentiu :

  A zis pe data de 9 aprilie, 2012

  Are dreptate, sincer o zic..dar nu e aia metoda de a protesta/riposta.

 5. Stefan :

  A zis pe data de 9 aprilie, 2012

  Bine ca nu a fost nimeni ranit… poate a avut de gand sa faca ceva bine, dar asa … asa e prea riscant pentru ceilalti din jur.

 6. Georgiana :

  A zis pe data de 11 aprilie, 2012

  oameni cu deficiente mintale ca sa nu zic nebunistraight face

 7. alex :

  A zis pe data de 13 aprilie, 2012

  Nu trebuia sa recurga la un astfel de gest chiar daca nu ii convenea situatia! Cineva e sus si ii judeca pe fiecare!

 8. andreyk26 :

  A zis pe data de 13 aprilie, 2012

  Asa ceva nu se face intr-un lacas sfant,nici mie nu imi convine toata mascarada asta mai ales ca ieri citeam in ziar ca nu stiu unde preotii au pe post de ambulata un X5! WTF la ce va trebuie X5 nu e buna si o dacie 1310 combi? nu e bine dar nu trebuie sa te razbuni asa,e cineva sus care ne vede si o sa aiba grija sa primeasca fiecare pe masura sa!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*