zambesc.com RSS Feed

Cu lamaie sau fara ?

Nu am nimic impotriva citricelor, ba chiar imi place o felie de lamaie in bautura. Si totusi cand sunt in vreun local am inceput sa cer ceaiul fara lamaie. Si asta dupa o discutie cu cineva din bransa care imi povestea ca in unele localuri lamaia e posibil sa fie refolosita. Adica cineva a servit un ceai, lamaia a ramas ,,intacta”. Adica ceva in genul reclamei Drei Watter Taft, coafura rezista, pardon lamaia rezista.

ceai si lamaie

Atunci domnita lamaie este sutata ca la fotbal in al doilea ceai. Practic e posibil sa bei doua ceaiuri cu aceasi lamaie la intervale orare diferite.

Intial am zis ca e o gluma, insa de atunci ma uit un pic mai atent la ce pluteste in ceaiul meu. Si ce-i drept mai toate lamaile par lesinate, spalacite, etc. Nu stiu cat e de reala povestea, cert e ca mai tot ce-am servit prin localuri in ultimul timp, la capitolul lamaie nu semana deloc cu ce servesc acasa. Acum sigur nu e o regula generala, mai degraba as spune ceva izolat, dar se poate intampla si nu putem stii unde. Pretul pentru o cana cu ceai nu poate fi un reper, tine mai degraba de proprietarul/administratorul localului.

Cine stie poate de maine unele localuri sa afiseze mesaje de genul : ,, In aceasta unitate lamaile sunt second hand ” happy. Si asa vom stii unde sa bem ceai cu lamaie sau fara.

, , ,
2 Comentarii
  1. Marius :

    A zis pe data de 24 februarie, 2015

    Stai linistit. Nu doar lamaia e problema happy

  2. Daniel :

    A zis pe data de 4 martie, 2015

    Urasc visceral lamaia…din partea mea sa dispara, oricum prefer ceaiul cu un strop de rom…


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*