zambesc.com RSS Feed

Cu cat sunt platiti postacii ?

De cateva zile vajaie internetul de postaci. Zici ca au fost reinviati din morti cei mai, dang, dang indivizi. Comentariile sunt incredibile, ai impresia ca cei care posteaza pro Dragnea si compania au baut oarece solutie si nu prea functioneaza cum trebuie. Sincer este greu sa gasesti o logica in ceea ce scriu, de argumente nici vorba. In aparenta par o mica armata sub acoperirea unei plapume si care tasteaza de zor. Sunt foarte bine organizati si coordonati. Se dubleaza ca in fotbal, nu ramane niciun postac descoperit, adica nu ,, lupta ” de unul singur. Astfel lupta nu ar avea sens, lucreaza in grup, poate, poate, ii prostesc si pe altii.

Ma intreb cu cat e platita mizeria asta, sau mai degraba cat valoreaza unii dintre noi. Pentru cat se vand unii ? Este pentru prima data in istorie cand inamicii interni, ai nostri pana la urma, sunt mai periculosi decat orice alt dusman pe care l-ar putea avea acest popor acum. Cu alte cuvinte avem romani care isi bat cuie in talpa atat lor cat si la generatia urmatoare…Totul pentru cativa lei, care nici aceea nu sunt de argint.

,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*