zambesc.com RSS Feed

Cu cat se mai vinde o insigna de ,, politist” smecher in trafic

Probabil ca mai toti soferii ii stiu pe acei parteneri de trafic cu moţ. Aia de au acces pe oriunde si oricand pentru ca ei au in parbriz nu stiu ce ligitimatie de politist international si universal. Ba unii dintre ei dupa ce te sicaneaza in trafic iti mai arata cu degetul ce au ei pe parbriz. Cat priveste parcatul aici e lumea lor, parcheaza oriunde pe trotuar, in parc printre trandafiri, doar in parcare nu, ca doar au ceva pe parbriz. Majoritatea dintre ei nu sunt altceva decat beizadele, cocalari si pitipoance care belesc castravetele nu stiu cui.

Cat costa o insigna de politist intergalactic ?

Pai e cam ieftina tinicheaua pentru cate isi permit unii cu ea. Pe OLX se vinde cu 100 euro, desi daca ma gandesc bine se pot procura cu 2-3 euro direct de la sursa din China. Eu as da la toata lumea, impartite la semafoare la toti. Chiar as fi curios sa vad ce si-ar pune in parbriz cocalarii care se vor cu moţ, cand ar vedea ca si restul lumii are.

Traim intr-o lume in care mai toti nu se simt bine daca nu se lauda cu cineva. Cu o relatie acolo sus, sau mai degraba jos, depinde si cum privesti. Probabil dupa ce aceste ligitimatii se vor inmulti, cei mai cei o sa poarte in parbriz poza lu’ Iliescu, Bombonel, Dragnea si alti puscariabili. In functie si de zona geografica.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*