zambesc.com RSS Feed

Cu caruta prin oras

De foarte multe ori aud aceasta expresie ,, cu caruta prin oras’’, evident e vorba de masina. Insa astazi fiind prin Pitesti, am avut ocazia sa vad ceea ce era doar o aluzie. E adevarat ca in Timisoara nu ai ocazia sa vezi asa ceva, eventual undeva la periferie. In zona centrala imediat o sechestreaza comunitarii Pana la urma incurca circulatie si nu este ok, insa astazi mi s-a parut haios, nu o caruta ci trei intr-o intersectie relativ centrala din Pitesti.

Iata imagini :

Pacat de caluti, sigur nu o mai duc mult dupa felul in care arata, poate, poate se sesizeaza politia lu’ peste si face ceva.

3 Comentarii
 1. Laurentiu :

  A zis pe data de 28 octombrie, 2012

  Am vazut chiar si in Bucuresti, ma rog, era la intrare, undeva in zona Chitila, niste palariosi cu fiare, aragazuri si alte minuni.

 2. Azu :

  A zis pe data de 28 octombrie, 2012

  nu stiu ce ne mai mira astfel de chestii daca si prin capitala vezi mereu si nu numai in zonele limitrofe ale Bucurestiului sau pe la cartierele marginase ci prin centru Bucurestiului pe unde am avea pretentiii , toata ziua ii vezi pe tigani ( nu sunt rasist ) cu caruta umbland pe strazi printre blocuri dupa fiare sau sticle si cautand prin gunoaie . Halal imagine , ca sa nu mai vorbim de traficul dat peste cap de ei care este cum este si fara aceste atelaje.

 3. Mircea M. :

  A zis pe data de 15 noiembrie, 2012

  E un fenomen frecvent in toate marile orase. Haios, dar nu e ceva iesit din comun.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*