zambesc.com RSS Feed

Cruci, cruci si iar cruci

Nu e vorba de o calatorie intr-un cimitir, ci pur si simplu asta vezi pe marginea drumurilor de prin tarisoara asta. E dificil sa pierzi pe cineva drag, dar totusi cred ca se exagereaza cu acest obicei. Ceea ce e pe marginea drumurilor din afara localitatilor este oarecum acceptabil pana la urma, insa am dat peste cruci si prin orase. De exemplu in Cluj un bulevard foarte central cu patru benzi are in dotare si doua cruci langa un semafor..nu am nimic cu aceste cruci, insa cred ca la randul lor pot genera alte cruci.

Cluj cruci pe bulevard

Nu poti planta doua cruci la 20 de cm de soseaua intens circulata, daca la fiecare incident tragic s-ar infinge cate o cruce la locul faptei, sigur nu am mai avea loc sa circulam pe drumuri..si nu ma refer la masina ci pe jos. De ce sa nu plantam un copac in padurile defrisate, sigur este mai ieftin si cu siguranta ne va ajuta.

Desi daca ma gandesc bine, ar trebui sa ne multumim cu atat, ca pe la noi nu se stie niciodata. Maine, poimanine ne putem trezi cu niste capele, dotate cu plasme si toate cele, in locul crucilor de pe marginea drumurilor…asa sa aratam ca suntem neam de neam.

,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*