zambesc.com RSS Feed

Criza de la Oradea

Astazi am ajuns cu ,, colindul” adica jobul pana in Oradea si pe drum obisnuiesc sa ascult posturile locale de radio. Este foarte interesant ce aud, mai ales reclamele cu accent ardelenesc. Dar astazi am auzit o reclama ciudatica. Suna ceva de genul :

,, Magazinul Criza va ofera produse de calitate la preturi super bune, perdele doar de la Criza”

Probabil textul e altul dar cam pe aici, de ce ca brand Criza nu imi dau seama…. Dar daca imi pun imaginatia la contributie nu pot decat sa ma gandesc la urmatoarele variante :

– firma cu pricina a fost lovita de criza astfel ca isi vinde si perdelele de pe ferestre.
– angajatii fac din cand in cand cate o criza, sparg, urla, toate cele.
– poate aceasta firma a declansat criza.
– vine o criza de perdele ?

Pana la urma nu stiu cine e ,, vinovat”, dar nu cred ca este o alegere potrivita, mai toti fug de criza.., de ce sa o pomenesti in fiecare zi? Nu imi ramane decat ca data viitoare cand sunt in Oradea sa vizitez si eu magazinul Criza.

,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*