zambesc.com RSS Feed

Crezi ca barza te-a livrat la adresa corecta ?

Aseara am vazut o stire in care era prezentat ghinionul a doua familii. Ghinionul lor era de fapt ca si a multora dintre noi, faptul ca traim in Romania. Dar iata ce s-a intamplat:

Doua cupluri tinere hotarasc sa se intalneasca cu barza in aceeasi maternitate, un eveniment deosebit din viata unei familii. Barza isi face datoria si aduce cate un bebe fiecarei familii. Pana acum toate bune si frumoase, parintii isi iau copilasii si pleaca acasa. Inainte de acestea medicul ii asigura ca au sanse 99% sa plece cu copilul lor..

Pai doar 99%…?..Cum asa ? O fi fost barza beata, sau medicii cu asistentele urmareau vreo telenovela cand a venit barza cu pachetul..? Imposibil de stiut, cert este ca s-au facut analize, iar copiii erau schimbati. Deci dupa circa o saptamana mamele s-au intalnit sa isi schimbe copiii, nu e o gluma..schimbul a avut loc ieri.

Daca nu semanati cu parintii vostri..e posibil sa va fi facut o vecina. Iar daca lucrurile sunt mai complicate adica aveti un bebe negru desi asteptati unul blond, nu alergati dupa berze, nu au nici o vina.

Dincolo de orice gluma situatia e destul de neagra, practic in Romania ajungi sa ai ghinion in prima zi de viata, nici bine nu te-ai instalat ca s-a si gasit cineva sa te rezolve. Ma gandesc cate cazuri de genul acesta au ramas nedescoperite ?

Tu sigur nu ai fost schimbat(a) la maternitate ?

, , ,
3 Comentarii
 1. Seme :

  A zis pe data de 21 iunie, 2013

  sigur nu m-a schimbat nimeni…desi sunt n cazuri

 2. Phidas :

  A zis pe data de 21 iunie, 2013

  Eu sunt negru, iar parintii mei sunt albi. Oare am nimerit in alta parte?

 3. Ionut :

  A zis pe data de 27 iunie, 2013

  Exista si sansa asta insa acum chiar ar fi greu de depistat ceva. Seman cu bunii, chit ca nu prea ma aseman deloc cu parintii, deci tind sa cred ca sunt in locul potrivit.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*