zambesc.com RSS Feed

Creste numarul locatiilor unde pot fugi infractorii romani, de justitie

Dupa Madagascar, Serbia si alte zone unde au poposit urmaritii generali din Romania, in curand e posibil sa apara o noua locatie. Si nu e vorba de o locatie abordabila, adica unde poti trimite oameni sub acoperire. Nu o locatie perfecta, nu oricine ajunge acolo. Este vorba de in hotel de 5 stele in spatiu pe care doresc sa il construiasca rusii. Cu alte cuvinte ai probleme cu DNA-ul, vrei sa tii se piarda urma, pai nimic mai simplu. Iti iei un bilet pentru o excursie in spatiu. Pretul e simbolic pentru baietii destepti, undeva la 40 de milioane dolari, si gata ai scapat. Iti garantez ca cei de la DNA, politie si alte structuri nu te vor cauta in spatiu. Ca la ocazie nu ii ia nimeni, iar bani de bilet nici vorba. Ca doar nu o sa plateasca DNA bugetul pe 50 de ani pe un bilet in spatiu.

Pana la urma si noi romanii de rand suntem de acord, dupa excursia de doua saptamani gasiti voi acolo ceva. Faceti un bussines, ca doar sunteti ,, baieti destepti”. Nu va trebe aer si alte cele, ca doar aveti bani. Daca va trebuia aer nu a-ti fi taiat padurile. Pana la urma e locul perfect pentru voi si extraordinar pentru noi. Ne mai scutiti de cheltuiala in privinta cazarii la Poarta Alba sau alte locatii care vi se potrivesc de prin Romania.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*