zambesc.com RSS Feed

Crenvurstii: mancare sanatoasa ?

Cunosc cateva domnite care aleg sa consume crenvurstii de pui, pentru ca ar fi ceva usor. Nu imi dau seama de unde si pana unde aceasta mancare e usoara pentru digestie, sau poate e vorba de faptul ca este preparata cu parti din zburatoare. Termenul ,,parti”, e foarte potrivit, practic in continutul unui crenvursti nu intra altceva decat, cartilaje, cap, picioare de gaina, ghiare. Toate acestea sunt macinate dupa care pasta obtinuta este condimentata cu o duzina de E-uri…si voila: avem acei crenvursti gustosi si foarte apreciati de fetele care tin la silueta si sanatate.

In realitate cei care mananca astfel de aliment nu fac altceva decat sa ingurgiteze niste resturi amestecate cu cateva chimicale. De ce aceasta idee preconceputa ca aceste produse sunt sanatoase, nu imi dau seama.
Posibil din cauza formei, adica sunt subtiri astfel ca si cei care ii consuma vor avea o talie subtire. Daca ar fi asa atunci persoanele in cauza ar trebui sa consume doar spaghete, stixuri, iar sahorma ar trebui sa fie si ea intinsa pe lungimea a doi metri, sub forma unui tub subtire.

, ,
4 Comentarii
 1. dismen :

  A zis pe data de 15 ianuarie, 2012

  am auzit si eu odata din ce sunt facuti . chiar eram cu hot-dog-ul la gura.. mi-a taiat toata pofta de mancare.

 2. Dito :

  A zis pe data de 15 ianuarie, 2012

  Cu siguranta nu sunt sanatosi, dar mie imi plac foarte mult si incerc sa uit din ce sunt facuti happy.

 3. Stefan :

  A zis pe data de 15 ianuarie, 2012

  Nu e sanatoasa deloc! Si stiu ce zic. Familia mea are o afacere, avand o carmangerie destul de maricica in oras. Suntem printre putinele carmangerii din romania care furnizam preparate/carne proaspata si buna. De obicei preparatele nu se fac din carne „pura”, ci se fac din prafuri, la fel ca si crenvrustii.

 4. Alinush :

  A zis pe data de 23 martie, 2012

  Eu cred ca ele cred ca-s paste laughing cu pui probabil. Oricum, daca asta ar fi cea mai mare gafa din alimentatie nu ar fi nimic, dar sunt altele, mult mai mari.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*