zambesc.com RSS Feed

Credit de la bancomat in doua minute

Nu este nici o reclama mincinoasa, chiar este posibil sa iei un credit instant fara sa vorbesti cu nimeni. Pur si simplu te prezinti la bancomat iti scanezi buletinul, introduci un numar de telefon si gata poti tasta suma dorita. Pare o poveste sf, dar nu este asa. Sistemul functioneaza unde nici nu va ganditi, bancomatul exista in Rusia. Proprietarul acestui sistem de creditatre este un milionar rus care a facut avere din jocuri de noroc. Lucru acesta mie imi cam spune tot, adica nu cred ca omul sa intampine probleme cu recuperatul banilor. Probabil ca inapoi ia de toate, incepand de la dinti, rinichi in sus.

Nu stiu cat ar functiona la noi o astfel de poveste. Adica nu imi pun problema ca nu ar avea clienti, ba dimpotriva. Problema pe care o vad eu ar fi cu recuperatul, nu e vorba ca s-ar opune romanii cand ar fi vizitati de racheti, ci faptul ca romanii nu prea mai au nici dinti, iar rinichii, ficatul le sunt cam praf.

Pana la urma nici nu cred ca ii intereseaza piata romaneasca pe rusi, aici concurenta e mare. Avem noi Providentii, Cetelemi si alti racheti care dau credite fara numar si dupa, iau pielea, dintii si ce se mai poate happy .

, ,
2 Comentarii
  1. Alex :

    A zis pe data de 28 februarie, 2015

    Buna aia cu dintii „inapoi ia de toate,incepand de la dinti, rinichi in sus” laughing)

  2. Daniel :

    A zis pe data de 4 martie, 2015

    Ei pe naiba…nu cred ca poti sa obti ce suma vrei, chiar si acolo in Rusia…


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*