zambesc.com RSS Feed

Cosmote vinde si laxative ?

Din ce stiam Cosmote ofera doar servicii de telefonie mobila. Insa dupa ultima reclama care ma sicaneaza ori de cate ori deschid pagina de la yahoo, cred ca si-au diversificat oferta. Altfel nu imi explic de ce sa o foloseasca pe Oana Pelea intr-o reclama. Ca daca ar fi sa imi dau cu presupusul Oana Pelea ar fi perfecta sa faca reclama la un laxativ, sau la ceva substante vomitive. Cel putin in cazul meu acesta este efectul dupa ce am vizualizat reclama, o usoara senzatie de voma . Nu stiu care a fost conditia care a stat la baza alegerii personajului pentru reclama, tatal acesteia?..probabil… Ca in rest chiar nu gasesc niciun plus, decat daca Cosmote isi doreste sa alunge clientii.

Nu vreau sa fiu rau, sau mai rau..big grin..dar asta e realitatea, unii nu sunt potriviti sa prezinte/reprezinte orice. Dar asta nu inseamna ca Oana Pelea nu poate face o reclama la insecticid sau la vreo substanta impotriva rozatoarelor. Cred ca ultima varianta cea cu rozatoarele i s-ar potrivi perfect..happy..manusa.

, ,
4 Comentarii
 1. radu :

  A zis pe data de 16 octombrie, 2013

  Nu cred ca o sa-si piarda clientii doar pentru chestia asta. Dar nici ok nu e!

 2. Yamasha :

  A zis pe data de 16 octombrie, 2013

  care reclama? n-am vazut-o..

 3. dePop :

  A zis pe data de 16 octombrie, 2013

  Yamasha@

  Inseamna ca nu ti-ai accesat adresa de yahoo, e si la tv, peste tot..

 4. Flo :

  A zis pe data de 18 octombrie, 2013

  Perfect de acord, nu stiu cum de a fost aleasa, pana si Zana Zanelor era mai buna. Arata de parca nu a dormit vreo 1 saptamana inainte de shooting-ul pentru postere de 1 km patrat de pe toate soselele, magazinele cosmote, romtelecom, nextgen, whatever … Oricum, ideea ramane, perfect de acord!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*