zambesc.com RSS Feed

Copil de bani gata

Nu imi place deloc cum suna titlul de mai sus si nici nu as fi dorit sa scriu despre acest gen de semeni, dar intamplarea merita spusa. Deci in acest caz avem o bucata copil de bani gata care are 25 de ani; cunosc persoana destul de bine desi nu pot spune ca avem tangenta in ceea ce priveste activitatea de zi cu zi. Parintii acestei persoane dispun de bani fara numar oricand e nevoie si oricat. Tatal detine un BMW X5 cumparat nou, iar juniorul un alt BMW seria 5 nou, toate acestea nerelevante pana la urma.

Insa cu cateva zile in urma juniorul dispare de acasa cu masina tatalui. Nu era ceva iesit din comun, se mai intamplase, dar se intoarce si nu oricum…cu o mare surpriza la volanul unui Mercedes Cabrio. A facut schimb de masini, desi diferenta de pret era considerabila….. Parca ar fi din povestea cu Pacala care a plecat cu vaca la targ si a schimbat-o pentru o capra, iar capra pe gasca. Initial am crezut ca e o gluma, insa totul e realitate, iar contractul de vanzare – cumparare daca ar fi atacat l-ar incrimina pe junior…deci s-a dus X5 -ul……si mai spun unii ca nu avem chilipiruri ci doar preturi mari.

, , ,
17 Comentarii
 1. un Dan :

  A zis pe data de 12 octombrie, 2011

  Legal nu prea poti sa vinzi o masina care nu este a ta, decat daca ai procura de la proprietar, sau te duci cu el de manuta la inmatriculari.
  Pe de alta parte X5 e de oameni mai copti asa, un Cabrio e mai tineresc… bine ca nu s-a intors cu o Dacie Berlina tunata laughing

 2. dePop :

  A zis pe data de 12 octombrie, 2011

  Legal nu ai cum sa vinzi, insa probabil a fost si concursul cumparatorului, s-a incercat recuperarea dar fara succes, iar daca se ajunge la politie juniorul intra la infractiune.

 3. Vd :

  A zis pe data de 13 octombrie, 2011

  Cred ca tac’su e foarte mandru de baiat laughing
  Are cine sa aiba grija de el la batranete.

 4. Remus :

  A zis pe data de 13 octombrie, 2011

  Eu zic ca a pierdut-o la un concurs de cultura generala impotrica unui ‘rom’. Ca na, numai avem voie sa spunem ‘*igan’

 5. dePop :

  A zis pe data de 13 octombrie, 2011

  Remus : @

  Asa ceva s-a intamplat si probabil se va mai intampla, atat timp cat este de unde si cine sa o faca…

 6. Cad :

  A zis pe data de 13 octombrie, 2011

  Intrebarea mea e urmatoarea…oare banii aia multi sunt castigati cinstit? daca ar fi bani munciti credeti ca ar mai fi consumati asa usor? va asigur eu ca nuuuuuu!!!!!

 7. dePop :

  A zis pe data de 13 octombrie, 2011

  Banii sunt cinstitii, e vorba de munca parintiilor…, mai exact cateva magazine.
  Poate daca ar muncii cel care ii cheltuie ar fi cu totul altceva.

 8. Gabi :

  A zis pe data de 13 octombrie, 2011

  Poate ii era foarte cald in X5 si atunci Cabrioul pare o varianta mult mai potrivita happy

  Dar in tara asta nu e pe pink slipuri si prostii, sunt sigur ca schimbau inapoi dupa aceea.

 9. cosmin :

  A zis pe data de 13 octombrie, 2011

  asta dovedeste lipsa de inteligenta a copiilor de bani gata…

 10. Dan :

  A zis pe data de 13 octombrie, 2011

  Si a patit ceva copilul ? Oricat de multi bani ar avea tatal nu cred ca a fost prea multumit. In locul lui as fi vandut si mertzul si BMW-ul copilului si (poate) as lua un alt X5. Si binenteles copilul nu ar fi primit alta masina in loc.

 11. Anna-Maria :

  A zis pe data de 13 octombrie, 2011

  Asta este o chestie normala pentru „copii”de bani gata..se cred ceea ce nu sunt..asta din pricina parintilor cei protectori pe care ii au oh go on

  II trimit la studii in strainatate si ei saracii oh go on trag pe nas pe unde apuca si baga in vena sii fac numai prostii oh go on sa fie de ei asa cvaoh go on

 12. dePop :

  A zis pe data de 13 octombrie, 2011

  Copilul nu a patit nimic, tatal cred ca a mai imbatranit instant cu cativa ani…… situatia este iremediabila atat , ,,afacerea” in sine, cat si faptuitorul.

 13. Inv :

  A zis pe data de 15 octombrie, 2011

  Buna treaba a facut baiatul…probabil cand se va face „om mare” va vrea sa fie afacerist rolling on the floor)

 14. Laurentiu :

  A zis pe data de 15 octombrie, 2011

  Aici se vede cat de desptept era tipul si de unde avea de fapt banii laughing Ce ‘rau’ imi pare ca s-a ars.

 15. dana :

  A zis pe data de 17 octombrie, 2011

  Ceva va place carcoteala!!!!!!!!!!!!

 16. su :

  A zis pe data de 17 octombrie, 2011

  Banii si lucrurile oricum nu au stapan, eu ma intreb ce politica de marketing a folosit proprietarul de Mercedes Cabrio.

 17. alexa :

  A zis pe data de 30 octombrie, 2011

  probabil ca respectivul copil a mai facut ispravi de genu si i-au fost trecute cu vederea..de aceea si-a permis sa o comita „in stil mare” de data asta. .. vina e la parinti…la 25 ii dai un golf si il inveti cum sa faca banii pt x5


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*