zambesc.com RSS Feed

Continental sufoca Timisoara, primarul Robu are nasul infundat

Timisoara orasul florilor, fetelor si al bicicletelor nu mai exista demult. Florile, parcurile, au fost luate, o data cu vilele. Fetele, mai sunt cateva, in mare parte venite de pe alte meleaguri. Iar cat priveste bicicletele, au fost sufocate de bmw-euri cu numre de MH. Cam asta e situatia la zi prin Timisoara, la care mai adugam ,, parfumul de Timisoara”. Da, Timisoara are un parfum personal care strabate cam 80% din oras zi de zi. Totul e facut la ,, comanda” special la Fabrica Continental. Totul e gratis, ce mai.. cadou pentru toti timisorenii, zi de zi miros de cauciuc proaspat.

Mai multe de jumatate din Timisoara este afectata de un miros puternic de cauciuc in fiecare zi. Cu toate acestea nu se intampla nimic, ba mai mult cei de la Continental platesc articole in presa care descriu cat de putin polueaza ei. Cat sunt ei de ecologisti si de prieteni cu aerul timisorenilor. Ciudat e ca nici Robu, primarul spectacol nu prea da raspunsuri pe aceasta tema. Toti o dau in sus si in jos ca se respecta toate normale, in timp ce in Timisoara nu poti respira. O fi avand Robu nasul infundat ? Sau Timisoara trece printr-un alt experiment marca Robu. Dupa esecul cu palmierii o fi avand primarul alte planuri…trage toata Timisoara in cauciuc.

Dincolo de orice gluma problema e una extrem de serioasa, iar cel mai ciudat lucru e faptul ca nimeni nu spune nimic. Linistea e totala pe acest subiect, desi mirosul iti muta nasul, iar unii ajung sa scoata pe gura seara, ce au mancat la pranz..Cu toate acestea nimic, Continental continua sa afume.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*