zambesc.com RSS Feed

Consumul de placenta

Tocmai am avut parte de un soc. Urmarind stirile Pro tv, printre alte mizerii care evident poti sa le gasesti pe net daca vrei, Pro tv-ul a inclus o stire despre consumul de placenta. Mai exact au prezentat placenta prajita ca o oarecare halca de carne care era portionata de o nebuna, pregatita sa o serveasca. Exista o noua moda la mamicile americane ca dupa nastere sa isi consume placenta. Pur si simplu aceasta este presarata cu diverse mirodenii si prajita.

Am inteles ca si animalelele isi mananca placenta, cel putin acesta era comentariul care insotea imaginea, dar noi nu suntem animale, trebuie cumva sa ne diferentiem de acestea. Stiu ca uneori animalele isi consuma si puii nou nascuti, vor proceda si oamenii tot asa ?….Ce ma intrigat cel mai mult este faptul ca stirea a fost data la ora de maxima audienta. Daca cineva vrea sa fie la curent cu toate devierile de comportament, poate cauta pe net, exista site-uri specializate.

, , ,
5 Comentarii
 1. Radu :

  A zis pe data de 24 august, 2011

  Cand vine vorba de americani ma astept la orice…

 2. Anunturi :

  A zis pe data de 25 august, 2011

  Pff, fel de fel de obiceiuri…

 3. Claudiu :

  A zis pe data de 25 august, 2011

  Am vazut si eu la stiri, mi se pare scarbos sa faci asa ceva..

 4. cubicus :

  A zis pe data de 26 august, 2011

  @Radu: Cand vine vorba de PRO TV, ma astept la orice… pe langa americani happy

 5. dan :

  A zis pe data de 28 august, 2011

  asa e, devianta stire, demoralizanta, datorita americanilor, …sa multumim lui cubicus, multumita lui si a lui radu, romania pace!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*