zambesc.com RSS Feed

Concertul din Pestera Romanesti, dincolo de cortina.

Foarte multe canale de presa ne-au obisnuit ca an de an sa prezinte acest eveniment deja traditional, Concertul de la Pestera Romanesti. Am sa incerc sa prezint o fata nevazuta sau neprezentata a acestui eveniment. Anul acesta a fost un mare succes si asta prin numarul celor care au participat la eveniment, acesta probabil si din cauza vremii frumoase.

Un plus de asemenea care merita amintit e ca nu prea am vazut domnite cu tocuri ca in alti ani. La pestera nu poti sa te prezinti in rochie de seara si toc cui, in anii precedenti intamplandu-se sa vina cate o blonda imbracata de la mall. Au mai fost ici colo cate un pretentios cu ceafa groasa si lant, nemultumiti ca nu erau scaune suficiente.

Un alt aspect nestiut de presa este ca un membru al echipei organizatoare Speo Timis s-a accidentat destul de sever ca urmare a unei cazaturi intr-o prapastie, vina apartinandu-i exclusiv celui accidentat. Daca bine imi amintesc in fiecare an exista cate un astfel de accident, un tribut care e platit anual muntelui, prostiei…

Marea debarasare

La concert a fost inghesuiala, dupa, doar urme…, evident adunate in vreo 10-15 saci, padurea ramanand curata, cel putin in zona evenimentului.

Lectia de ecologie :

Marea incarcare:

Unii se intind dupa copaci, altii nu :

Ciaunul candva plin cu fasole :

Am plecat la drum

In sfarsit dupa doua ore de mers,…am ajuns la Filarmonica Timisoara unde descarcam :

Asta a fost Concertul de la Romanesti 2012, pana anul viitor liliecii vor trai in liniste.

, , ,
4 Comentarii
 1. Ana- :

  A zis pe data de 23 octombrie, 2012

  numai bine de road-trip si camping happy super!

 2. Alexa :

  A zis pe data de 23 octombrie, 2012

  Am vrut si eu sa ajung in acest an dar nu am putut! am auzit ca a fost foarte fain!!

 3. dePop :

  A zis pe data de 23 octombrie, 2012

  Alexa @

  Da,..mai aglomerat decat anul trecut….happy

 4. mitu :

  A zis pe data de 23 octombrie, 2012

  pacat ca n-am ajuns anul asta sad


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*