zambesc.com RSS Feed

Comentatorii Digi Sport au puteri paranormale

Aseara am incercat sa urmaresc si eu meciul de fotbal dintre Steaua si Basel, meci transmis de Digi Sport, pana aici totul a fost ok. Insa Digi Sport nu vrea sa fie un post de rand, au doar super oameni. De ce super oameni ?…Pai comentatorii meciului stiau dinainte ce se va intampla, parca urmaream o reluare. Imaginea arata ceva, iar comentatorii povesteau faze ale meciului care vor urma. Cu alte cuvinte ei tipau gol, inainte cu cateva secunde ca acesta sa poate fi vazut la tv…groaznic. Parca eram la cinema iar un dobitoc din randul din fata povestea filmul, nu stiu daca vi s-a intamplat, in astfel de situatii iti piere tot interesul in a mai viziona meciul sau filmul, dupa caz.

Daca cei de la Digi au vrajitori prin trust ar trebui sa transmita tragerea loto, sau sa ne avertizeze cand vine cutremurul. Cand vine vorba de fotbal chiar nu ma intereseaza sa primesc sunet inaintea imaginilor. Ma asteptam ca la pauza problema sa fie rezolvata, insa nimic, se pare ca asa e ,, normal”.

Maine, poimaine in loc sa mai faca cateva reglaje pentru a sincroniza imaginea cu suntetul poate isi schimba denumirea in Omida Tv si implicit profilul…nu mai transmit in direct, ci din viitor.

Calendarul Mayas, Nostradamus, sunt copii mici pe langa fachirii de la Digi Sport.

, , , ,
6 Comentarii
 1. Yamasha :

  A zis pe data de 7 noiembrie, 2013

  probabil s-au pierdut cateva secunde la retransmisie…am observat si eu aseara happy

 2. dePop :

  A zis pe data de 7 noiembrie, 2013

  Preferam sa fie in urma, nu am putut urmarii meciul cum trebuie, urlau comentatorii ca e fault..desi jucatorul se afla la 5 metri de cel care urma sa il faulteze..

 3. Alex :

  A zis pe data de 9 noiembrie, 2013

  Da … asa a fost si la mine. Era tare aiurea.

 4. Sylver :

  A zis pe data de 11 noiembrie, 2013

  Probabil sunetul a fost inaintea imaginii. Nu e mare scofală.

 5. Romanu Claudiu :

  A zis pe data de 13 noiembrie, 2013

  Si mie mi s-a intamplat la fel , dar eu cred ca iei l-u avut transmis cu cateva secunde in fata celor de la TV.

 6. dePop :

  A zis pe data de 13 noiembrie, 2013

  Sylver@

  Pentru mine e mare scofala, daca traiesti meciul la intensitate mai mare…e haos, comentatorii se agita, actiune, etc, iar pe imagini jucatiori apar lesinati..


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*