zambesc.com RSS Feed

Comanda pizza Timisoara

Personal fac comanda la pizza cel putin o data pe luna, alteori chiar si mai des. Nu m-am gandit niciodata la posibilitatea ca cel care aduce pizza sa nu prea ii pese de aceasta. De fapt nici nu prea ai de unde sa stii daca pizza comandata e ok sau a suferit ceva ,, transformari’’. Un amic de-al meu insa cred ca nu va mai face comanda la pizza ceva timp de acum inainte. Ce s-a intamplat de fapt :

Amicul de care va vorbeam a comandat doua pizza, sta la etajul I al unui bloc, iar ghinion sau noroc nu ii mergea interfonul. Asa ca in jurul orei cand trebuia sa vina pizza, arunca cate o privire pe fereastra in fata blocului, la fiecare oprire de masina. La un moment dat apare si masina de la pizza, un flacau se da jos din masina scoate doua cutii de pizza dintr-o cutie aflata in porbagaj.

Da sa traveseze strada pentru a intra in scara blocului, cand una din cutii isi i-a brusc zborul, iar pizza la randul ei evadeaza din cutie. Flacaul arunca o privire in stanga, aduna tot meniul de pe jos, se intoarece in masina…si din ce se pare s-a apucat de curatat pizza.

Dupa circa 10 minute suna la usa, amicul meu ii deschide si il intreaba daca are pizza de rezerva in masina. Livratorul cu o fata mirata, ii raspunde ca nu are decat doua pizza….

Evident va puteti face impresie despre ce a urmat….un mic scandal, pizza a fost refuzata, desi ospatarul jura pe toti ochii lui si ai familiei ca nu s-a intamplat nimic.

Personal nu urmaresc pe cel care aduce pizza, insa stiu ca de exemplu in Canada pentru a livra pizza se face un curs se dau ceva teste, etc. La noi oricand te poti trezi cu cine stie ce secretii printre mozzarella. Cazul de mai sus a fost un accident, insa nici in astfel de situatii nu prea cred ca e ok sa livrezi clientului o pizza care s-a imbaiat in noroi.

,
8 Comentarii
 1. Andrei Ioniță :

  A zis pe data de 30 ianuarie, 2013

  Și crezi că după tot felul de teste psihologice, de îndemânare și eventual tras cu arma, băiatul cu pizza n-o să scuipe în ea dacă data trecută când ai comandat ai fost nesimțit?

 2. bogdan :

  A zis pe data de 30 ianuarie, 2013

  Si nu stii ce se intampla in bucatarii!happy

 3. dePop :

  A zis pe data de 30 ianuarie, 2013

  Andrei@

  Lucrez cu clienti si stiu ce inseamna,…… pana la urma daca nu iti respecti clientul inseamna ca nu ai ce sa cauti in domeniul respectiv, oricare ar fi acesta.

 4. nic :

  A zis pe data de 30 ianuarie, 2013

  da..sunt de acord cu Bogdan inca nu stim ce se intampla in bucatarii

 5. dePop :

  A zis pe data de 30 ianuarie, 2013

  In bucatarie se intampla multe, la finalul articolului de mai jos este patania unui prieten

  http://www.zambesc.com/coltunasi-pizza-femei/

 6. Ana- :

  A zis pe data de 30 ianuarie, 2013

  si eu vroiam sa-mi fac o firma de catering, dar la care sunt….a mea ar fi super curata happy

 7. tottyovi :

  A zis pe data de 30 ianuarie, 2013

  ce tare e chestia (adica nasol). bine…saracul chiar a avut un accident. acuma…la cei 7, 8 milioane cat iau salar ei chiar examen sa dai mi se pare mult.

 8. Roxana :

  A zis pe data de 31 ianuarie, 2013

  Salariile de baza ale livratorilor sunt intr-adevar mici, dar adunand tot castiga destul de bine. Iar atitudinea lor lasa mult de dorit., au impresia ca bacsisul li se cuvine, alteori au pretentia sa vii sa iei produsele de a scara sau te suna sa ii indrumi pana la adresa desi stai intr-o zona mega circulata.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*