zambesc.com RSS Feed

Cola green, fara legatura cu gustul de cola

Am testat si eu cola verde sau cola green, nu ca as fi un ,,autorizat” in ale testelor happy. Dar in ce priveste cola si pepsi, nu prea am dat gres. Adica prima impresie a fost tot timpul corecta. Iar in general ce nu a avut ,, succes ” cu mine, nu prea a facut furori pe piata happy.

Oricum cola green e de ceva vreme pe piata si nu prea se trece, chiar daca se prezinta ca fiind zero zahar, zero calorii, doar stevie. Pentru mine e si cu zero gust, nu prea are ce ii trebuie, nu are nimic de fapt. Prima senzatie care imi vine in minte pentru gustul de cola green e rasuflat, expirat. Zici ca e un pepsi care a stat fara dop la soare o zi intreaga ca o pitipoanca la Mamaia ca poate, poate o baga cineva in seama.

Mai pe scurt, cola green ar trebui sa aibe alte intrebuintari. Cum ar fi : curatat rugina, colorant textil sau pentru stins focul de la gratar ca tot am intrat in sezonul gratarelor. Dincolo de toate acestea, designul ambalajului duce spre solutie anti gandaci, decat o bautura racoritoare. Chiar nu inteleg ce a fost in capul celor de la cola cand au lansat acest produs, sau poate l-au lansat cei de la pepsi ca sa ,, saboteze” cola happy.

4 Comentarii
 1. Chirita :

  A zis pe data de 15 mai, 2017

  Adevarat curata foarte bine , despre gust ….nu imi place . O zi buna !

 2. Daniel :

  A zis pe data de 17 mai, 2017

  e oribila…nu stiu cine ar putea bea asa ceva

 3. Amandito :

  A zis pe data de 15 iunie, 2017

  Ciudat, imi place foarte mult gustul Cola Green, dar nu-mi place Cola Zero

 4. iko :

  A zis pe data de 23 iunie, 2017

  Am gasit-o si eu in Auchan si am cazut prada curiozitatii. Never again! Ori bem cola, ori nu mai bem


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*