zambesc.com RSS Feed

Cofetaria Codrina si-a pierdut reteta

Pentru cei care nu sunt de prin Timisoara tin sa vin cu cateva explicatii : Cine este Cofetaria Codrina ?…Pai e simplu, e cea mai buna cofetarie din vestul tarii, au cele mai dulci, pufoase si gustoase prajituri. Mai toate produsele lor sunt ca la mama, bunica, matusa..acasa. Un fel de Soup Nazi din Seinfeld. Deci sunt cei mai buni in ale prjiturilor.

Periodic cumpar cate ceva de pe la ei, iar din cand in cand mai comand si cate un tort. Problema e ca ultima comanda, ultimul tort a fost o cumplita dezamagire, tortul de ciocolata comandat nu avea legatura cu ceea ce am mai mancat de la Cofetaria Codrina. Practic fara gust, mai degraba un gust sintetic si amarui in locul celui delicios cu care eram obisnuit. Arata bine, dar doar pentru poze, gustul nu avea nicio legatura cu ceea ce ma obisnuisem eu de la Codrina.

cofetaria Codrinatort codrina

O fi ratacit reteta, sau poate au schimbat ouale, adica au folosit oua de cocos in locul oualor de gaina ?…hypnotized…Nu imi explic ce s-a intamplat, dar daca merge tot asa e un pas enorm in spate pentru ei. Si pentru noi.., va trebui sa punem mana sa facem prajituri, altfel nu vom manca decat cateva chestii colorate sintetic ale caror denumire e singura legatura cu prajiturile.

, , ,
4 Comentarii
 1. Razwy :

  A zis pe data de 9 ianuarie, 2013

  Din ce locatie ai cumparat tortul? De pe ce strada?

 2. dePop :

  A zis pe data de 9 ianuarie, 2013

  Piata Badea Cartan, tot timpul am luat de acolo si a fost ok.., pana acum.

 3. Mihai :

  A zis pe data de 14 ianuarie, 2013

  nu i s-a legat frisca cum trebuie big grin

 4. Cea mai buna cofetarie din Timisoara, Codrina are doua calitati: una pentru degustare si alta pentru livrare | Zambesc :

  A zis pe data de 8 octombrie, 2013

  […] lucru e cert in Timisoara, cea mai buna cofetarie este Codrina si nu as exagera daca as spune ca e cea mai buna cofetarie din vestul tarii. Insa in ultimul timp […]


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*