zambesc.com RSS Feed

Coca Cola ingrasa de doua ori

Probabil ca titlul de mai sus vi se pare un pic exagerat. Ba mai mult unii ar spune ca e un mesaj social care circula prin Somalia. Nu e nici una si nici alta, e pur si simplu o constatare personala. Nu sunt om de stiinta, dar fara sa imi dau seama am facut un mic experiment. Adica am decis sa slabesc circa 7-8 kg, am incercat diverse solutii fara succes. Asta pana am decis sa renunt la litru de Coca Cola, uneori chiar 2 litri consumati in fiecare zi. Rezultatul in 6 saptamani am dat jos 6 kilograme, si aceasta fara sala sau alte artificii.

Cum am ajuns la concluzia ca ne ingrasam de doua ori de la Coca Cola ?

Pai e forte simplu, o data ne ingrasam de la consumul de Coca Cola. Iar in a doua etapa Coca Cola ne stimuleaza pofta de mancare. Cel putin asta se intampla in cazul meu. In acest moment nu am renuntat 100% la cola, mai beau o doza la cateva zile. Rezultatul in zilele respective imi creste fantastic pofta de mancare. Deci gata Coca Cola, trec pe consum de Pepsi….Treaba cu Pepsi era o gluma. Daca vrei sa slabesti apa din belsug si gata.

, , ,
2 Comentarii
  1. Marius Cucu :

    A zis pe data de 3 martie, 2015

    pai nu suntem apa 80%?! big grin

  2. Daniel :

    A zis pe data de 4 martie, 2015

    E posibil sa te ingrasi de la consumul de Coca Cola, nu contest, dar trebuie recunoscut faptul ca e si foarte buna buna…la gust!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*