zambesc.com RSS Feed

Coca Cola eco, bio…

Trebuie sa recunoastem ca trendul eco, bio a luat ceva avant, toti vor sa consume doar ceea ce este sanatos sau ma rog ceea ce se spune ca ar fi santos. Asa ca shaorma cea de toate zilele are de suferit daca evident nu e un pic bio, eco sau mai stiu eu ce. Cand vine vorba insa de branduri mari care sunt criticate pentru produsele nesanatoase pe care le ofera clientilor, situatia se schimba…Adica vreti coca cola eco, bio..pai se poate daca acesta este trendul.

Coca colacoca

Tocmai s-a descoperit o vacuta care da cola in loc de lapte, ce daca altii au vacuta care da ciocolata si aceea mov, marmote, de ce nu ar avea si Coca Cola un produs sanatos…Povestea cu vacuta a fost o gluma, cum cred ca e si noul produs al celor de la coca cola, adica o bautura coca cola sanatoasa, fara zahar, cu putine calorii, etc.

Respectivul produs a fost lansat deja in Argentina se numeste Coca Cola Life si in loc de zahar contine stevie iar eticheta, surpriza, este verde..Sper sa nu schimbe din nou culoarea la Mos Craciun din rosu in verde cum au mai facut-o…nu de alta dar i-ar incurca pe copii.

Deci asteptam coca cola cu spanac, cu supa de pui, coca cola cu peste, coca cola cu lapte parf pentru sugari..ba chiar s-ar putea introduce obligativitatea ca fiecare dintre noi sa consume o sticla de cola pe zi. Cei care nu respecta directiva sa fie amendati..ce mai, atatia bani aruncati pe publicitate.

, , ,
3 Comentarii
 1. Alin :

  A zis pe data de 2 iulie, 2013

  Nu vezi cum isi promoveaza oamenii produsele… Imparce o cola cu o diva, cu un baiat frumos, cu Maria etc.
  Nornal ar trebui sa spuna „Imparte niste chimicale cancerigene cu..”

 2. Yamasha :

  A zis pe data de 3 iulie, 2013

  marketing avansat… doar sunt cei mai vechi in asta, nu?!

 3. In curand vom prepara Coca Cola acasa | Zambesc :

  A zis pe data de 7 februarie, 2014

  […] automate care vor prepara Coca Cola instant, vor fi in genul automatelor de cafea. Adica va exista Coca Cola in forma concentrata, care diluata se va transforma in licoarea pe care o servim acum. Cu alte […]


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*