zambesc.com RSS Feed

Coca Cola cu lamaie gratis, pe tomberoanele din Timisoara

Coca Cola cu lamaie este cea mai orbila bautura de pe piata in acest moment. Am mai spus acest lucru si atunci cand produsul era proaspat lansat, si speram sa il vad cat mai rar pe rafturi… Insa se pare ca cei de la Coca Cola au alta parere. In orice local gasesti Coca Cola Lime si aceasta pentru ca nu se trece. Astazi insa am avut surpriza sa zaresc un Coca Cola cu lamaie la doi litri pe un tomberon. Sticla intacta, nedesfacuta isi astepta ,, clientul”.

Si culmea, dupa circa doua ore, cand am trecut a doua oara pe langa sticla, aceasta era tot acolo, nimeni nu era curios… Chiar si aurolacii sau cei care se aprovizioneaza de la tomberon au alte pretentii. Pana la urma Coca Cola cu lamaie se vinde doar atunci cand o luam din greseala sau trimitem un necunoscator sa ne cumpere o cola. Probabil din acest motiv a ajuns si cola din imagini pe tomberon. Problema e ca nici gratis cola cu lamaie nu se trece, nu are succes. Iar cei care ii cunosc gustul nu o dau mai departe la cunoscuti, ci direct la gunoi.

Cert e ca cei de la Coca Cola nu se dau batuti, tin cu tot dinadinsul sa bem Coca Cola cu lamaie. Probabil pe viitor vor distribui gratis, ba chiar vor plati consumatorii sa ingurgiteze licoarea cu pricina. Altfel vor fi tomberoanele pline de Coca Cola Lime.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*