zambesc.com RSS Feed

Cizme pentru picioarele neobosite ale mamei

In satul uitat de lume, parintii mei trebaluiesc pe afara chiar si in zilele geroase de iarna. Cand ninge mult noaptea, mama se trezeste in zori sa faca partie prin curtea mare catre: iesire, beci, animale, fantana si locul de depozitare a lemnelor. Ii ia vreo 2 ore pana cand toul este gata. Apoi urmeaza hranirea animalelor. Da fan jos din pod sau din fanarie, iar pe scara poate fi gheata si zapada. Curata grajdul si cara gunoiul pe loc. Pune apa si boabe la gaini. Nu este de mirare ca dupa toata rutina matinala intra in casa cu picioarele bocna.

-Ah, daca as putea sa-mi impachetez picioarele in piele de oaie care sa nu se ude, ce bine ar fi, spune ea!

In concedii ii ajut si eu cu ce pot, dar pana atunci? Unde pot eu sa gasesc piele de oaie pentru infasurat picioarele care sa nu se ude? Vorbesc cu colegele de birou, iar una dintre ele, care are si ea parinti la tara imi spune cu bucurie in glas:

-UGG-uri https://answear.ro/p/ugg-488-b.html de pe Answear. Alegi produsele rezistente la apa si cumperi doua perechi: una sa o aiba pentru treburilede afara si alta cand se duce in vizita la vecine sau la magazin. Eu asa am facut si mama a fost superfericita.

Multumita ca am gasit solutia intru in magazinul virtual decisa sa aleg doua perechi. Pentru animale ii aleg o pereche de UGG-uri maro inchis, iar pentru vizitele la vecine maro deschis. Sa nu spuna lumea ca mama iese pe strada cu aceeasi pereche de incaltaminte cu care face partie si hraneste animalele.

De sarbatori imi aduc parintii la oras fiindca am gasit pe cineva sa aiba grija de gospodarie cat ei vor fi plecati. Pentru asta caut cizme pe Answear https://answear.ro/p/cizme-si-botine-2713-k.html elegante si confortabile ca mama sa fie mandra cand va iesi cu noi toti in oras.

Tommy Hilfiger – Botine sunt potrivite pentru mama, care merita tot ce este mai bun, mai scump si mai frumos. Ele sunt din cea mai fina piele naturala, cu design spectaculos. Sunt negre, iar la spate au o aplicatie din material auriu care imita pielea de piton. Picioarele muncite si incercate ale mamei stau comod fiindca au insertie elestica si sunt suficient de largi sa nu stranga degetele. Tocul plat nu-i va solicita gleznele sau varfurile degetelor, iar talpa o va impiedica sa alunece.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*