zambesc.com RSS Feed

Ciorile vor in centrul Timisoarei, primarul Robu nu le vrea

Primarul Robu este un mare luptator, daca traia undeva prin China acum cateva sute de ani probabil ar fi avut cateva filme dedicate in genul: Biciul fermecat, Pumnul de fier, Lovitura fulgeratoare. Doar ca primarul nostru e din pacate contemporan cu noi, astfel nu se poate lupta cu raufacatorii din vremuri apuse, ci doar cu bunul gust si mai nou a declarat razboi ciorilor. Robu nu vrea ciori in centru, sunt de acord si eu pana in acest punct, insa una din metodele anticiori ale primarului mi se pare haioasa.

Primarul Robu vrea sa indoape ciorile cu anticonceptionale. Il si vad pe Robu prin centru strigand: antibebi, lame si chiloti de dame…iar ciorile stand la coada sa isi ia pastila. Eu zic sa se procedeze ca la maidanezi, prindem ciorile si le castram. Sau am putea sa le vopsim, cioara vopsita este la moda in politica, sa nu mai vorbim de faptul ca Parcul Central din Timisoara ar fi un punct de atractie turistica. Facem din ciori pauni, doar ca la scara ceva mai mica, adica o versiune unicat.

Pana una alta stapanul Timisoarei are o dilema cum sa scape de ciori, un lucru mult mai important decat alte probleme ale orasului, probleme care in mare parte au aparut odata cu Robu la primarie. Una din ele: orasul blocat de masini parcate haotic, in mijlocul strazii, pe spatiul verde, peste tot. Ca asta e, de cand e Robu aceste lucruri nu se pedepsesc. In schimb Timisoara isi va indopa ciorile de prin parcuri cu pastile contraceptive.

, , , , ,
2 Comentarii
 1. Plaour :

  A zis pe data de 30 octombrie, 2013

  Pare a fi genu’ de nebun care se concentreaza pe un tel si atat, nu isi atinge telul si na, este egal cu zero el ca si persoana dar si rezultatele sale.
  Eu am multe ciori in oras, dar nu le putem impusca deci nu avem ce face, la fel si el.

 2. Daniel :

  A zis pe data de 1 noiembrie, 2013

  mai sa fie…ce primar aveti si voi pe la Timisoara?hmmm, de fapt este vreo diferenta intre el si Oprescu? sincer, nu vad nimic diferit.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*