zambesc.com RSS Feed

Ciorile cele mai avantajate fiinte din Romania

Pentru multi cuvantul ,,cioara” inseamna ceva neplacut. Adica automat unii dintre noi se gandesc la mizerie, galagie, nesimtire. Si totusi ciorile sunt protejate prin lege. Adica nu avem voie sa atentam la siguranta lor. Altfel riscam sa fim pedepsiti. Legi facute tot de semenii nostrii, dar probabil acestea nu au ciori prin preajma, ci doar lebede.

Nu am nimic cu ciorile, cei drept imi mai decoreaza masina din cand in cand, dar asta e. Problema e ca totusi sunt prea multe ciori pe metru patrat in centrul Timisoarei.

Nu stiu de unde pana unde ciorile sunt atrase de centrul orasului ?

Este foarte ciudat, sunt zone marginase unde rar vezi o cioara, si daca o vezi e in trecere. Dar in centru puhoi, o fi parcul de vina, pai avem paduri in jurul orasului. Acolo nimic, niciun croncanit…Probabil ne lipsesc vulturii, alta explicatie nu gasesc. Cine stie o fi pe invers generatia actuala de vulturi si nu se mai reproduc. Sau au inceput sa placa ciorile la vulturi happy..La asta nu m-am gandit.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*