zambesc.com RSS Feed

Ciorile ataca Timisoara

Nu e vorba de vreo jignire la adresa cuiva, chiar ma refer la ciori care in aceasta seara au luat-o razna. Din pacate din cauza intunericului nu am reusit sa fac nicio poza insa, mai tot centrul Timisoarei este impanzit de carduri de ciori care se manifesta ciudat. Pe langa cunoscutele croncaneli, aceastea zboara haotic de parca ar fi luat-o razna. Noroc ca totul se intampla la oarece inaltime altfel sigur ar fi fost victime.

Ciudata situatie, parca ar fi secvente din film. Probabil ca bietele pasari protesteaza din cauza faptului ca anumite etnii le poarta numele din cand in cand, sau o fi vreo nunta si prin lumea pasaretului…Sunt curios daca cantaciosii lor au tot nume gen Salam, Minune, Guta,.. ?

,
Un Comentariu
  1. thoth :

    A zis pe data de 22 octombrie, 2012

    Or fi vazuta „The Birds” a lui Hitchcock


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*