zambesc.com RSS Feed

Cine este tatal lui Bambi ?

Nu mi-am pus niciodata intrebarea cine este tatal lui Bambi..Stiti voi care Bambi, cea din copilarie, din desenele animate. Nu de alta dar nu as vrea sa se creeze vreo confuzie, in acest articol nu vorbesc de pitipoance. Zilele trecute fiind in vizita la Gradina Zoologica din Timisoara, am trecut pe langa Bambi, iar fetita mea care are aproape trei ani a recunoscut-o imediat. Ceva mai incolo de Bambi am dat peste un personaj al carui nume eu nu il stiam. Dar am incercat sa-i explic ca este tatal lu’ Bambi, era vorba de un cerb.

Insa explicatiile mele nu au satisfacut cerintele, iar fetita mea mi-a replicat scurt ca respectivul este Ciuc. Deci tatal lui Bambi este Ciuc, iar acum ceva vreme avea si vocea lui Stefan Banica Junior.

Am incercat eu sa o intorc ca la Ploiesti, dar degeaba. Tatal lui Bambi este Ciuc, ca doar asa apare la tv. Desi incercam sa evitam pe cat posibil contactul junioarei cu televizorul si in mod special cu spoturile publicitare… Totusi 1-0 pentru tv.

Norocul e ca si atunci cand tv-ul este deschis, urmarim in general History, Discovery si posturile culinare. Daca era sa butonam pe la haznale, gen Antena 3 si alte cele..cine stie ce replici mai primeam.

, , ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*