zambesc.com RSS Feed

Cine este omul negru ?

Personal nu am fost speriat, amenintat, in copilarie cu omul negru, auzisem insa de pe la alti copii care aminteau de el. Ceva mai tarziu insa am invatat ca nu exista nimic de care ar trebui sa ne temem, in afara de Dumnezeu. Totusi am ajuns la concluzia ca omul negru exista, nu e acelasi pentru toti insa el exista.

Deci cine este pana la urma omul negru ?

Un lucru stiu sigur. Nu e vorba de Cabral si nici de Dan Negru. Pentru mine omul negru sau cel mai negru.. este Ion Iliescu..De ce ?..Nu m-as opri nici pana maine din scris. Practic el e cel mai marsav si nenorocit personaj care s-a aflat pe acest tinut in ultimi 200 – 300 de ani. A facut de toate, a calcat peste cadavre, ne gasim in mocirla tot din cauza lui.

Ce ma deranjeaza cel mai mult e faptul ca istoria, presa…inca il prezinta ca un erou si nu ca un zapacit care a caftit studentii care i se impotriveau…pe unii pana la moarte.

A fost recent ziua lui, acesta e un fel de …lasa-ne…

,
5 Comentarii
 1. Dl.uu :

  A zis pe data de 5 martie, 2013

  Nu mi-a placut niciodata, tot ce stiu ca el ne-a tinut in loc aproape 20 de ani dupa Revolutie, plus cea facut la Revolutie si dupa, adica toate scenariile, manipularile care au dus la morti.

 2. Ionut :

  A zis pe data de 6 martie, 2013

  Este venerat de multi pentru ca nu stiu cate marlanii a comis dupa revolutie. E pacat ca astfel de persoane inca sunt mediatizate desi meritau de mult pieirea.

 3. geo :

  A zis pe data de 8 martie, 2013

  Omul negru este cel de culoare neagra! happy

 4. dePop :

  A zis pe data de 8 martie, 2013

  Conteaza mai mult ,, culoarea’’ la suflet…

 5. cari :

  A zis pe data de 11 martie, 2013

  Din pacate va exista intotdeauna un om negru care sa tulbure apele in politica romaneasca!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*