zambesc.com RSS Feed

Cica suntem infestati

Azi am citit prin presa ca Belarus ne-a bagat sub carantina, adica au interzis importurile din Romania in ceea ce priveste pasaretul. Adica puii vii sau nu, pene si toate cele. Si toate astea din cauza unui focar al bolii Newcastle..si eu care credeam ca e echipa de fotbal si nu boala..laughing.

Deci suntem infestati dar nu stim, pai daca am sti probabil ar mai intra in faliment si crescatorii de pasari,…asa ca ce mai conteaza. Daca aveti simptome de gripa, conjunctivita e posibil sa fie de la sahorma cu carne de pui. Cat priveste zona in care a fost semnalat focarul; undeva prin Brasov. Deci atentie la gaini, bibilici, gaste si alte oratanii cu pene,….happy pasaricile au devenit periculoase.

,
3 Comentarii
 1. tut :

  A zis pe data de 17 octombrie, 2012

  Sunt din Brasov si am mai trecut prin „gripa aviara” acum cativa ani si imi amintesc cu dezamagire si amuzament. Orasul Codlea, unde se afla o ferma de pui, era in carantina si la intrare si iesire din oras erau politisti si cei de la mediu care numarau persoanele din masina, iti dadeau cu o solutie pe roti si apoi aveam maxim 15 minute sa treci prin Codlea fara sa te opresti, daca nu acolo ramaneai. La iesire erai asteptat de alta patrula care vedea daca nu cumva sunt mai multi in masina.

 2. Anca :

  A zis pe data de 17 octombrie, 2012

  Bun articolul. E bine ca ei stiu, dar noi nu. Mi-a placut in mod deosebit ultima parte a articolului.

 3. Ome :

  A zis pe data de 17 octombrie, 2012

  Tot ce se cheama pasarica trebuie evitat laughing))))


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*