zambesc.com RSS Feed

Chipsuri exclusiv pentru femei

Avem multe lucruri exclusive pentru femei, iar lista se pare ca va fi completata cu chipsuri. La prima vedere pare o aberatie, ceva deplasat. Insa studiind un pic caracteristicile produsului, se pare ca inventatorii chiar au facut un lucru bun. Chipsurile cu pricina se pare ca nu fac zgomot atunci cand sunt mestacate. Si nici nu trebuie sa te lingi pe degete dupa ce ai mancat, cica linsul pe degete nu place la femei. Cu alte cuvinte un produs excelent, doar ca doamenele nu sunt foarte incantate. Ba chiar unele au luat ,, foc ” pe anumite retele de socializare, catalogand toata inventia ca fiind misogina, caci ele nu au nevoie de asa ceva si totul este o jignire la adresa femeii.

Personal mi se pare interesant produsul, rontaitul, mestecatul zgomotos poate deranja uneori, iar produsul ar fi util ambelor sexe, nu doar femeilor. Nu o data am fost deranjati de rumegat, pleoscait, si alte manifestarii bucale/dentare, de care autorii nu si-au dat seama ca au depasit limita rezonabila a decibelilor. Pana la urma solutia sta in bune maniere, educatie, cu un chips nu o sa facem primavara.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*