zambesc.com RSS Feed

Chat Ovi + Yahoo! Messenger = Love

Probabil ca nu foloseste mai nimeni Chat Ovi dar informatia mi s-a parut utila (pentru cei care folosesc sau au de gand sa foloseasca acest serviciu oferit de Nokia).

Ştiri extraordinare despre Chat Ovi

Nokia este încântată să anunţe lansarea noului serviciu Chat Ovi, susţinut de Yahoo! Ce înseamnă acest nou serviciu pentru tine? Acum îţi vei putea adăuga prietenii de pe Yahoo! Messenger şi cei de pe Chat Ovi într-o listă unică, ceea ce îţi va deschide accesul la o comunitate şi mai vastă.

Dacă ai un cont Chat Ovi, dar nu te poţi conecta, accesează https://t.ovi.com de pe telefon sau de pe computer pentru a accepta termenii şi politica de confidenţialitate pentru serviciul E-mail Ovi şi pentru serviciul Chat Ovi optimizat de Yahoo! După acceptarea acestora, te vei putea conecta la contul Chat.

Dacă nu poţi vedea unii prieteni în listă, este posibil ca aceştia să nu fi acceptat termenii şi politica de confidenţialitate. Aminteşte-le să acceseze https://t.ovi.com pentru a se putea alătura noii experienţe oferite de serviciul Chat Ovi.

Te vom ţine la curent cu cele mai noi ştiri referitoare la Chat Ovi în săptămânile următoare. Până atunci, continuă să utilizezi serviciul Chat Ovi!

Cu stimă,
Ovi by Nokia

, ,
2 Comentarii
  1. Cipy :

    A zis pe data de 17 februarie, 2011

    pana acum nici auzisem de chat ovi thinking

  2. constantin :

    A zis pe data de 18 februarie, 2011

    caut femei pentru relati


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*