zambesc.com RSS Feed

Certificat de nastere european

M-am intalnit azi cu o prietena si am aflat ceva interesant: oricine poate sa isi faca un certificat de nastere european. De fapt e chiar indicat sa il preschimbati pe cel vechi, daca aveti de gand sa plecati la munca prin strainatate nu se stie cand o sa aveti nevoie de el. Trebuie doar sa va prezentati la primarie cu certificatul de nastere vechi si taxa de 1 RON pentru timbru. Si in schimb veti primi noul certificat de nastere. European!

Foarte simplu, daca am timp, luni ma duc si eu. big grin

,
2 Comentarii
 1. daniel :

  A zis pe data de 9 noiembrie, 2010

  dar cat dureaza sa il primesti??? o luna sau mai mult???sau mai putin

 2. angela :

  A zis pe data de 16 februarie, 2011

  dureaza O ZI
  .. azi faci cererea si predai certificatul vechi..maine il iei pe cel nou…costa 2 lei platiti la posta (eu atat am dat saptamana trecuta in bucuresti, sect 2)


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*