zambesc.com RSS Feed

Cel mai tare banc

Imi plac bancurile insa le uit, in plus nu prea stiu sa le povestesc. Adica uneori le ,, stric”, spre deosebire de povestile de groaza unde mai tot timpul ingrozeam fetele.poze femei E greu sa faci un top cu cele mai bune bancuri, insa astazi am auzit la radio un banc foarte bun, as putea spune cel mai tare banc. Si asta deoarece bancul e de actualitate, este realist, poate de aceea mi se pare mie a fi un banc extraordinar.

Dar iata cum suna bancul :

Anunt

Tanara blonda, superba ochi albastri, corp atletic, dimensiuni 90 – 60 – 90, inteligenta, finuta, sociabila, fund bombat, cumpar masina de spalat.

,
2 Comentarii
  1. Daniel :

    A zis pe data de 2 decembrie, 2013

    Foarte tare…

  2. Raluca :

    A zis pe data de 6 decembrie, 2013

    Ha, ha, ha! Foarte amuzant, ma asteptam ca este ditamai bancul de lung, dar este scut si la obiect si chiar ca este cel mai tare. Super ! M-am distrat pe ziua de azi.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*